Over Status Pro.
Als leverancier van de juiste Professionals en diensten brengen wij voor, zowel het bedrijfsleven als de overheid, de juiste mensen bij elkaar.
About us

Sinds de oprichting

De organisatie is ontstaan vanuit het aanbieden van recruitment diensten.

Al jaren leveren wij expertise, commitment en vergroot Status Pro uw flexibiliteit, zodat onze partners kunnen anticiperen op klanteisen en marktontwikkelingen. Status Pro brengt organisaties snel in contact met de juiste Professionals en dit alles volgens hoge kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om vast of tijdelijke ondersteuning, aanstormend talent of de ervaren specialisten, Status Pro vult uw aanvraag met de nodige betrokkenheid in binnen de gestelde termijn(en).

Onze uitbreiding

Inmiddels heeft Status Pro zich ontwikkeld tot Full Service Solution Seller.

De vraagstukken en wensen bepalen inmiddels de wijze waarop wij op zoek gaan naar de juiste Professional en/of een dienst aanbieden. Dit is veelal maatwerk. De overtuiging dat organisaties behoefte hebben aan meer dan enkel het bemiddelen met de juiste professionals is in de loop der jaren alleen nog maar gegroeid en sluit naadloos aan op onze competenties, netwerk en visie.

Author Photo

Ter introductie, Managing Consultant Estafano van Aanholt

Tijdens mijn duale studie Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik in het jaar 2007 kennisgemaakt met recruitment bij een grote detacheringsorganisatie. Ik merkte direct dat het bemiddelen tussen Professionals en bedrijven mij enorm goed ligt. Na een aantal omzwervingen in andere vakgebieden ben ik in 2010 gestart met Status Pro. Dit heeft de basis gelegd van onze huidige werkwijze.

Vanuit een visie van snelheid, de kracht van het netwerk, het benutten van diverse recruitment tools en exceptionele sales vaardigheden wilde ik mij onderscheiden van de rest. Dit is goed gelukt en in de loop der jaren is er een basis ontstaan waarin we adequaat kunnen anticiperen op vacatures binnen de vakgebieden Sales, Marketing en ICT. De keuze voor deze vakgebieden heeft met name betrekking op de kennis plus affiniteit die aanwezig is vanuit de genoten opleidingen, werkervaringen en persoonlijke interesses.

Gezien mijn brede achtergrond en de wijze waarop wij de vacatures invullen bij onze partners, ontstond er steeds meer vraag naar onze expertise op projectbasis. Mede hierdoor is een visie ontstaan waarin wij vinden nog meer van waarde te kunnen zijn voor uw organisatie. Wij blijven pro-actief bemiddelen tussen sterke bedrijven en de juiste professionals en tevens denken onze (interim) Professionals graag met u mee over diverse specifieke bedrijfsprocessen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij concreet voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze consultants komen graag bij u langs om vrijblijvend met u te brainstormen over de diverse mogelijkheden.

Waarom partners voor ons kiezen

De vraagstukken en wensen bepalen inmiddels de wijze waarop wij op zoek gaan naar de juiste Professional en/of een dienst aanbieden, dit is veelal maatwerk en hierin zijn wij enorm flexibel.

Aanstelling van de juiste Professionals kan voor uw organisatie een belangrijke succesfactor zijn. Daarbij is het van belang dat de ideale kandidaat over de juiste competenties beschikt en daarnaast ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past. Deze Professionals stellen wij graag aan u voor. Dit alles doen wij volledig op basis van no cure, no pay!

Als leverancier van de juiste Professionals brengen wij voor zowel het bedrijfsleven als de overheid de juiste mensen bij elkaar. Dit binnen de contractvormen die voor alle partijen de beste basis bieden. Of het nu gaat om vast of tijdelijke ondersteuning, aanstormend talent of de ervaren specialisten, Status Pro vult uw aanvraag met de nodige betrokkenheid in binnen de gestelde termijn(en).

.

Ook wanneer de werving en selectie procedure is afgerond en de kandidaat bij u is gestart, blijven wij de kandidaat (de eerste maanden) volgen en begeleiden. Indien extra ondersteuning gewenst is kunnen wij dit kosteloos bieden. Dit doen wij vervolgens middels evaluatie- en coachingsgesprekken.

Daar waar onze core business ligt in het bemiddelen tussen professionals en bedrijven, denken wij graag een stap verder mee binnen de disciplines Sales, Marketing en ICT. Het verbinden plus meedenken in bijvoorbeeld het verbeteren van specifieke bedrijfsprocessen is exact waar onze competenties liggen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Partners