KPN – Sales Value

Project Description

Foto Case KPN

We hoeven u vast niet uit te leggen dat verkopen een vak is. Vooral als het gaat om IT- en telecomdiensten. Dan is een ‘outside in’ klantbenadering een keiharde eis. Op zoek naar de latente behoefte, zodat u altijd op het juiste niveau instapt in de salescycle van uw potentiële klanten. Daar zijn hele specifieke vaardigheden voor nodig. Het stellen van de juiste vragen bijvoorbeeld. Maar ook de eigenschappen om de klant kwalitatief te helpen met inkopen. Een compleet andere discipline dan het traditionele productverkopen!

SalesValue is een hecht team van ervaren verkopers die beschikken over de technieken en vaardigheden om IT- en telecomdiensten te verkopen. Met zichtbaar meer rendement en kortere salescycles. Daarom worden zij zo gewaardeerd door hun opdrachtgevers, maar vooral ook door de klanten van deze opdrachtgevers.

Sinds 2013 voorziet Status Pro dit team landelijk in de juiste Sales Professionals die de producten en diensten van KPN en Telfort in de markt zetten. Wij zien het als onze primaire taak om adequaat te anticiperen bij verschuiven en groei binnen het verkoopteam.

Comments

comments

Project Details

KPN / Telfort – Sales Value B.V.
mei 2nd, 2015
Recruitment
Landelijk

Sharing