Life After Football

Project Description

LAF PRO_1_Cover-460x600

Life After Football is als multimediaal platform enig in zijn soort. Acht jaar alweer zijn zij in heel Europa actief op het gebied van media- en lifestyleconcepten (print, events, online en een televisievariant). De betrokkenheid van en medewerking vanuit de professionele voetbalwereld zijn absoluut uniek. In combinatie met geselecteerde partners uit het luxe lifestylesegment zorgt dit voor een intense beleving met veel aantrekkingskracht en interesse vanuit de doelgroep.

Life After Football staat garant voor een groot en kwalitatief hoogstaand bereik binnen het professionele voetbal. Zij bieden bedrijven de gelegenheid hun producten onder de aandacht te brengen bij deze bijzondere, tamelijk gesloten doelgroep. De kracht van Life After Football is een actueel netwerk van iedereen die iets te betekenen heeft binnen het profvoetbal in Europa.

Status Pro houdt zich momenteel bezig met de uitbreiding van het concept naar Europa. Hierbij ligt de doelstelling bij het vergroten van de naamsbekendheid, adviseren in sales & marketing gerelateerde activiteiten, organiseren van lifestyle events en het genereren van nieuwe klanten.

Comments

comments

Project Details

Life After Football Pro B.V.
mei 2nd, 2015
New Business Development
Noord-Europa

Project Skills

  • Event management
  • International Business
  • Marketing
  • New Business Development
  • Sales

Sharing