Wat is momenteel jouw Status?

Professionals die streven naar erkenning, de juiste ambities hebben en bereid zijn hiervoor hard te werken zijn bij ons aan het juiste adres!
manvis
Bij de zoektocht naar een nieuwe werkgever / opdracht beoordelen wij een mogelijke match niet alleen naar aanleiding van je competenties, maar ook op basis van jouw unieke persoonlijke eigenschappen en carrière doelstellingen.
Competenties
In eerste instantie selecteren/beoordelen wij onze Professionals op basis van kennis, werkervaring en opleiding.
Soft-skills
Een ander belangrijk aspect is of jouw profiel ook qua persoonlijke eigenschappen past bij de nieuwe functie/opdracht.
Ambities
Wanneer jouw ambities overeenkomen met de perspectieven bij een nieuwe functie en organisatie staat dit vaak gelijk aan groei en succes!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij bieden professionals met ambities goede carrière- perspectieven binnen diverse werkgebieden. Tevens voorzien wij (Young-) Professionals van de volgende diensten, zodat je zowel voor- als na plaatsing bij de opdrachtgever van onze begeleiding gebruik kunt maken. Kortom, Status Pro biedt jou handvatten om de volgende stappen te blijven maken in jouw carrière.
Werving & Selectie
Met behulp van een gedegen W&S-traject bemiddelen wij tussen jou en potentiele werkgevers.
Detachering
Vanuit een detacherings-project treed je bij ons in dienst en ben je vervolgens tijdelijk inzetbaar bij een van onze klanten.
Interim-opdrachten
Ook voor Interim Professionals hebben wij zeer uiteenlopende en uitdagende opdrachten beschikbaar.
CV-check
Uit ons onderzoek blijkt dat 80% werkt met een CV dat niet volledig aan de verwachtingen voldoet. Vraag bij ons naar de mogelijkheden om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten!
Online imago
Jouw online imago is vandaag de dag cruciaal in de zoektocht naar een nieuwe baan. Wij bieden diverse mogelijkheden om jou hierin te ondersteunen.
Jobcoaching
Middels jobcoaching weet jij je carrière pad vakkundig uit te stippelen om vervolgens je professionele doelstellingen te realiseren.
Workshops
Wij bieden onze professionals diverse workshops en trainingen aan op het gebied van Sales, Marketing, Finance, ICT, HR en persoonlijke ontwikkeling.
Participatiewet 2015
Status Pro biedt diverse mogelijkheden om Professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en uitzicht te bieden op een (vaste) baan.
Status Pro Sport
Tevens begeleiden en adviseren wij top sporters, zowel tijdens als na een actieve professionele carriere.

Onze projecten

Om een beeld te geven van onze klanten en en opdrachten hebben wij de onderstaande klantcases uiteengezet.
Sony Music – VVG
Sony Music – VVG
Consultancy
Life After Football
Life After Football
New Business Development
Gemeente Lelystad
Gemeente Lelystad
Jobcoaching
KPN – Sales Value
KPN – Sales Value
Recruitment

Partners