Wat wij doen op sportgebied

Status Pro Sport. is een organisatie dat zich richt op de begeleiding van talentvolle topsporters binnen de professionele voetbalwereld. Bovendien ondersteunen wij
(ex-)topsporters in een nieuwe maatschappelijke carrière en stimuleren wij vanuit het bedrijfsleven sporten in het algemeen.
sport
Opgericht in 2011, en groeiende sindsdien vanuit een hecht team van specialisten, vertegenwoordigen wij de belangen van, zowel clubs, (ex-) spelers en voetbalgerelateerde (media-)bedrijven. Status Pro Sport beschikt over een wereldwijd netwerk van contacten en partners.

Vanuit ons netwerk met werelwijde aanbieders van media en sterke merken zijn wij tevens in staat om (ex-)voetballers te koppelen aan de juiste merken en mee te denken over de (social-)media kanalen van deze groep van influencers.

De begeleiding van topsporters komt voort uit de volgende kernwaarden;

Sportief
In overleg met de speler bekijken we waar de sterke- en verbeterpunten liggen. Vervolgens wordt er een ‘plan op maat’ ontwikkeld aan de hand van concrete sportieve doelstellingen.
Marketing & PR
Professionele (ex-)voetballers zijn tegenwoordig dé social influencers met een hoge attentiewaarde en groot bereik via diverse kanalen. Wij verbinden top spelers aan de juiste sterke merken.
Ambitie
Het vastleggen en nastreven van gezonde ambities en doelstellingen is een goede graadmeter om te bepalen/evalueren hoe het gesteld is met de persoonlijke ontwikkeling van topsporters.

Wat wij doen voor spelers en clubs!

Contractonderhandelingen
Mede door vakkennis en ervaring zijn wij in staat om het maximale uit jouw contract te halen.
(Club-)transfers
Vanuit ons netwerk brengen wij spelers internationaal met de juiste clubs in contact en vice versa.
PR & Imago rechten
Het bewaken en stimuleren van de PR & Imago rechten van onze spelers is een van de manieren waarin wij ons onderscheiden.
Endorsement campagnes
Wij beschikken over een internationaal netwerk van sterke merken die in contact willen komen met (ex-) voetballers voor diverse campagnes.
Player Marketing
Met behulp van de juiste (online-) imago vergroten wij de waarde van de spelers binnen ons netwerk.
Carrière advies
Aan de hand van de eerder genoemde kernwaarden adviseren wij topsporters in hun carrière aan de hand van concrete doelstellingen.
Juridisch advies
Status Pro Sport staat direct in contact met een hecht team van juridische Professionals met enorm veel ervaring binnen de internationale voetbalwereld.
Hulp buiten de lijnen
Ons team ontzorgt onze spelers dusdanig, waardoor zij zich enkel hoeven te focussen op het voetbal.
Sport- & voedingsadvies
Wij staan tevens in contact met een team van sport- en voedingsdeskundigen die zorgen voor sterk verbeterde sport prestaties.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

PARTNERS