BLOG

Naomi Middel 2

Eerste bemiddeling in drie weken: Naomi Middel vertelt

Sinds 1 maart 2022 is Naomi Middel bij Status Pro in dienst. Naomi is momenteel werkzaam als Recruitment Consultant binnen de sector ‘Bank en Verzekeringen’ en versterkt het team in Groningen. In maar liefst drie weken heeft Naomi een goede prestatie neergezet, namelijk haar eerste bemiddeling. 

Stel jezelf eens voor
“Mijn naam is Naomi Middel. Ik ben 26 jaar oud en woon in Groningen. Momenteel ben ik fulltime werkzaam bij Status Pro. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden. Daarnaast ben ik een fanatieke sportfanaat en ben ik 4 tot 5 dagen per week te vinden in de sportschool.”

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
“Ik ben door Jamuel van Aanholt benaderd via LinkedIn om een keer in gesprek te gaan. Toen Jamuel meer over Status Pro vertelde werd ik gelijk enthousiast over de functie en zijn we verder hierover in gesprek gegaan.”

Hoe onderscheidt Status Pro zich op de markt volgens jou en wat spreekt jou het meeste aan hierin?
“Wat mij voornamelijk is opgevallen binnen Status Pro is dat de organisatie dynamisch is. Het bedrijf is continu in ontwikkeling. Juist de groei in een bedrijf is belangrijk en heel mooi om mee te maken. De kansen die Status Pro te bieden heeft spreken mij heel erg aan. Je hebt namelijk veel kans om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het een gezellig en enthousiast team.”

Wat is jouw rol in het team?
“Momenteel doorloop ik een traject waarbij ik mezelf steeds meer ga vormen tot een Recruitment Consultant. Ik ben verantwoordelijk om vacatures te vullen en hiervoor de juiste kandidaten te vinden.”

Op welke wijze ondersteun jij organisaties bij het aansluiten van talent?
“Doordat ik op zoek ga naar de behoeften van de professionals ga ik vanuit daar kijken welke organisatie hierbij past. Het is belangrijk om hierin de juiste match te vinden.”

Wat maakt het werk zo uitdagend?
“Hier is geen een dag hetzelfde, de zoektocht naar de juiste kandidaat geeft mij enorm veel uitdaging.”

Op welke wijze kan jij een meerwaarde zijn voor professionals die uitkijken naar de volgende stap?
“Omdat wij de bemiddeling doen is het heel erg laagdrempelig. Sommige professionals solliciteren heel erg veel maar komt er niks uit, door onze hulp gaat het proces vaak sneller. Dit komt omdat wij indirect contact hebben met de klant en daardoor sneller het proces uitoefenen.”

Wat is je grootste prestatie tot nu toe?
“Ik werk bij Status Pro nu een maand en heb al iemand blij kunnen maken met een nieuwe baan. Het hele proces ging aardig vlot en ik heb deze professional daarbij kunnen helpen. Vandaag start zij met haar nieuwe baan na een hele lange tijd geen werk te hebben gehad.”

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
“Het beste advies wat ik heb gekregen is, als je een goeie mindset hebt kom je heel erg ver.”

Wat zijn je lange termijn doelen voor jouw carrière?
“Mijzelf altijd blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk, er alles aan doen om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.”

Welk advies wil je graag meegeven aan mede-professionals?
“Vergelijk jezelf niet met anderen, ieder is uniek. Stel doelen voor jezelf en haal er altijd het meeste uit.”

We Are Looking For Happyholics
Wil jij onderdeel zijn van een jong, ambitieus team en kijk je uit naar de volgende stap in jouw carrière? Bekijk onze interne vacatures en solliciteer!