BLOG

pexels-laura-tancredi-7078666

Heinenoord Holding doet 11 overnames

Heinenoord, 25 januari 2022 – Heinenoord Holding heeft in december en januari 11 assurantiekantoren/ portefeuilles overgenomen. Door deze overnames versterkt Heinenoord haar positie in Noord-Holland, Overijssel en Gelderland. In de regio Rijnmond en Limburg, waar Heinenoord al sterk vertegenwoordigd is, bouwen ze hun positie verder uit. Deze acquisities passen in Heinenoords strategie om haar klanten regionaal te kunnen bedienen. Ook de positie in België is verder uitgebouwd met een overname.

De overgenomen kantoren en portefeuilles zijn Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden en Zwartsluis, Van Lierop Adviesgroep in Breezand, Olthof & Partners uit Koog aan de Zaan, D+F Assurantiën gevestigd in Rotterdam en Focus Financiële Diensten uit Leerdam. In alle gevallen gaat het personeel mee met de overname en blijven de oud eigenaren aan boord om de klanten te blijven bedienen.

Ook de verzekerings- en hypotheekportefeuille van Tijmen Kroes uit Apeldoorn en de portefeuille van Assurantiën Naaborg (uit Rotterdam) behoren nu tot Heinenoord. Hierbij komt ook het personeel mee over. Ook zijn de portefeuilles verworven van Integrated Financial Services (IFS) uit Maastricht, de reisverzekeringen van D-Reizen uit het faillissement van de D-RT Groep en de portefeuille van Strategies: Verzekeringen Hypotheken Beleggingen Makelaardij in Den Haag.

In België is Goris & Partners geacquireerd. Heinenoord is al geruime tijd actief in België met kredietverlening (FSD) en verzekeren (Bogaerts-Van Brempt). Door deze overname komt de focus in België meer op verzekeren te liggen.

Doordat Heinenoord Holding een forse groei doormaakt, betekent dit eveneens meer carrièremogelijkheden voor professionals. Sinds januari 2022 is Status Pro aangesteld als exclusieve recruitment partner van Heinenoord Holding. Als expert en sparringpartner op recruitment gebied zal Status Pro een constructieve bijdrage leveren om deze doelstelling te behalen. Door middel van een Recruitment Proces Outsourcing (RPO) zullen meerdere professionals op de vacatures van o.a. de labels Fidus en Heinenoord Assuradeuren worden aangesloten.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Heinenoord Holding? Bekijk de vacatures of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bron: Heinenoord Holding