BLOG

fidus-post-01-1

In verbinding blijven met medewerkers: Jeroen Leijs vertelt

Bij Heinenoord Assuradeuren zijn ze altijd op zoek naar mensen die kansen zien én grijpen. Jeroen Leijs is HR Manager bij Heinenoord Assuradeuren. Zijn overtuiging is dat mensen het allerbelangrijkste zijn voor een bedrijf. Dagelijks zet hij zich in om complexe HR processen zo simpel mogelijk te maken en niet geheel onbelangrijk, het werkgeluk van zijn medewerkers.

Kan je wat meer vertellen over jouw kennis, ervaring en expertise?
“Ik heb inmiddels bij verschillende bedrijven op de HR-afdeling gewerkt. Hierdoor heb ik eigenlijk alle aspecten op HR-gebied wel de benodigde ervaring opgedaan. De laatste 8 jaar ben ik werkzaam geweest bij een groot assurantiekantoor en daar heb ik de mogelijkheid gekregen om de gehele HR-afdeling op te bouwen.”

Hoe ben je in aanraking gekomen met Heinenoord?
“Toen ik nog werkzaam was bij mijn vorige werkgever besloot een interne collega zijn carrière voort te zetten bij Heinenoord. Via deze weg ben ik in aanraking gekomen met de organisatie en sinds 1 januari 2022 werkzaam als HR Manager.”

Wat spreekt jou het meeste aan in werken bij Heinenoord?
“De collega’s zijn erg begripvol en je krijgt echt de mogelijkheid om zaken te verbeteren. Kortom je krijgt echt vertrouwen om zaken op te pakken en nog beter te maken!”

Waar houd jij je als HR Manager zich mee bezig?
“Momenteel ben ik druk bezig om de organisatie wat beter te leren kennen en de operationele processen te doorgronden. Later ga ik me steeds meer bezighouden met operationele verbetering op het gebied van verschillende processen en pak ik een groot project op inzake het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden. Kortom genoeg uitdagingen!”

Wat betekent het voor jou om “zorg te dragen” voor jouw medewerkers?
“Dit betekent bereikbaarheid, duidelijkheid bieden en toffe carrièreontwikkeling realiseren voor onze collega’s.”

Hoe zorg jij als HR Manager dat het werkgeluk bij Heinenoord optimaal is?
“We gaan hier de komende tijd druk mee aan de slag en we gaan hier zeker nog stappen in zetten.”

Welke van de kernwaarden van Heinenoord past het beste bij jou?
‘Altijd zelfverzekerd!’

Heinenoord maak een forse groei door. Naarmate bedrijven groeien wordt de kloof tussen management en medewerkers vaak groter. Hoe zorgen jullie voor onderlinge verbinding?
“De directie blijft goed bereikbaar en is ook regelmatig te vinden op de verschillende vestigingen. Onze CEO organiseert ook regelmatig digitale meetings om iedereen bij te praten. Kortom elke collega doet ertoe en is belangrijk.”

Welke kwaliteiten of eigenschappen heeft iemand nodig om te matchen met jullie bedrijfscultuur?
“Het is belangrijk dat je het leuk vindt om elke dag stappen te zetten om het voor de klant steeds beter te doen. Hierbij is enthousiasme en klantgerichtheid wel heel erg belangrijk.”

Kom het team versterken!
Bij Heinenoord Assuradeuren zijn ze altijd op zoek naar mensen die kansen zien én grijpen. Ze hebben een gezellig team dat hard werkt om het bedrijf te laten groeien. Wil jij hier onderdeel van zijn? Bekijk de vacatures of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media