BLOG

2019-12-10T00_50_27.998Z_7fe86ebab70adb86ee47cdb19235fe2c_1280x720.clip.b-false.q--1
bc561437_0b9f_4837_8e94_04cc82b84122

De uitgelezen kans voor Landu Gomes

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt. Zoals hun naam aangeeft zijn zij “samenwerkers”. Dit doen zij dan ook met alle partijen die een waardevolle bijdrage kunnen geven in de bediening van hun klanten. Dienstverlening zit bij SAA in de genen, hun zakelijke en particuliere klanten staan zij met raad én daad bij. Bij SAA krijg je mooie kansen aangereikt en kun je volop jezelf ontwikkelen. Grote stappen zetten, daar houden ze van. Dit doet SAA allemaal in een informele en gezellige setting, want zij willen een ‘warm bad’ zijn voor iedereen die bij hun werkt. Om dit te kunnen realiseren, ondersteunt Status Pro hen hierbij sinds 2018. Zo bemiddelde onze Consultant, Jamuel van Aanholt een expert binnen de hypotheken, genaamd Landu Gomes.

Landu is in februari 2020 in contact gekomen met Jamuel. Landu was destijds al geruime tijd werkzaam binnen de bank en verzekeringen. Jamuel zag veel mogelijkheden met hem, waardoor zij altijd goed contact hebben onderhouden met elkaar. In juni 2021 kwam er een kans vrij bij SAA Verzekeringen als Accountmanager binnen de hypotheken, een rol wat Landu op het lijf geschreven was. Na meerdere succesvolle gesprekken gevoerd te hebben, werd dit dan ook bevestigd. Met veel enthousiasme bekleed Landu per augustus 2021 de rol als Accountmanager bij SAA Verzekeringen.

“Mijn naam is Landu, ik ben 39 jaar en woon in Heemstede. Ik studeerde interieurbouw aan de Hout en Meubileringscollege in Amsterdam en later Makelaardij. En natuurlijk ook gestudeerd voor de nodige WFT’s. Verder houd ik ervan om in mijn vrije tijd te lezen, sporten en creatif bezig te zijn.

Ongeveer een jaar geleden werd ik door Jamuel van Status Pro gebeld met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging en wat mijn ambities waren. Vanaf dien heeft Jamuel goed contact met mij behouden. Wanneer hij opdrachten had die aansluiting hadden met mijn profiel wist hij mij altijd te benaderen om het te bespreken. Zodoende kwam de uitdaging bij SAA Verzekeringen op mijn pad. De bemiddeling en het contact heb ik zeer prettig ervaren. Jamuel was altijd erg professioneel en persoonlijk.

Binnenkort mag ik voor SAA Verzekeringen aan de slag. Dat ervaar ik als een mooie uitdaging, waarin ik verder kan groeien en ontwikkelen. In deze rol zal ik mij bezighouden met verzekeringen en hypotheken voor de specifieke doelgroep van militairen. Persoonlijke aandacht is van essentieel belang bij deze verzekeringszaken en om deze reden ga ik bij elke klant op bezoek voor het geven van advies. Samen met de klant kijk ik naar de mogelijkheden op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Hierbij geef ik advies en probeer ik de best passende polissen af te sluiten op basis van de wensen en behoeften. Tevens onderhoud ik relaties en ga ik bij bestaande klanten langs om te monitoren of alles in orde is en of ik ze nog ergens bij kan ondersteunen.

Tijdens mijn opleiding kwam ik door de verschillende stages erachter dat ik geen ambitie had om na mijn opleiding in de interieur of meubelindustrie te werken. Mijn vriendin destijds had een contact die op zoek was naar jonge mensen die als Assurantieadviseur wilden werken in de buitendienst. Zo heb ik later de switch gemaakt.

In mijn huidige functie is het van belang op de hoogte te blijven van de veranderende wetgeving omtrent hypotheken en schadeverzekeringen. Dit doe ik door gebruik te maken van het Permanent Actueel programma.

De toekomst is voor mij aanpakken, nieuwe dingen leren en omgaan met alle veranderingen in de wereld. Ik kijk er dan ook naar uit om er een succes van te maken bij SAA Verzekeringen.”

Bron: SAA Verzekeringen, Landu Gomes