BLOG

20210614-STATUSPRO-109
20201218-STATUSPRO-12
20210614-STATUSPRO-116

Behind the scenes: Milano Naarden, Recruitment Consultant IT

Naam: Milano Naarden
Geboortedatum: 05 juni 1986
Woonplaats: Rotterdam
Opleiding: Entrepreneurship & New Business Venturing @ Erasmus Universiteit
Functie: Recruitment Consultant IT
Werkt bij: Status Pro

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
Nou, na het behalen van mijn diploma stond ik te trappelen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Ik wilde parttime werken om de vaste lasten te dekken en daarmee creërde ik tijd om iets op te bouwen. Voor het solliciteren had ik een creatief CV ontwikkeld en hier kreeg ik super positive reacties op. Lang verhaal kort, ik greep m’n kans en mijn bedrijf werd hetCV.nl. Ik solliciteerde eens op een parttime vacature via Status Pro en zo raakte ik in gesprek met Estafano. Uiteindelijk werkte hij nog één á twee jaar mee aan hetCV.nl. Het contact is altijd goed gebleven. Ik ontwikkelde me door en hield me die tijd ook bezig met een aantal opdrachten als Jobcoach. Estafano ging op een gegeven moment goed met Status Pro en we staken de koppen bij elkaar. Het was niet zo gepland, maar terugkijkend is het een logische opbouw van CV’s naar jobcoaching tot recruitment. And here we are…

Waarin maakt Status Pro het verschil volgens jou?
We hebben een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waar de Consultants domeinspecialisten zijn binnen hun vakgebied. Een hoge mate van professionaliteit combineren we aan een persoonlijke benadering. Zo bouw je ook goede relaties op met klanten en kan je op een gezonde manier zaken doen.

Wat is jouw rol in het team?
Als Recruitment Consultant geef ik invulling aan een 360 graden rol. Dat betekent dat ik contact heb met kandidaten en met de bedrijven. Inmiddels ben ik ook al bijna 3 jaar werkzaam bij Status Pro, waardoor ik bekend ben met het reilen en zeilen binnen onze organisatie.

Hoe ziet je werkdag eruit?
In de corona tijd doe ik alles vanuit huis, maar is m’n routine nog wel grotendeels hetzelfde. Ik begin m’n dag met ademhalingsoefeningen/ meditatie en kracht -/ en balansoefeningen. Ik doe sinds een maand ook de koude douches van Wim Hof. Soms is m’n dochterje al wakker, maar meestal ga ik haar dan wekken. Ik maak wat eten klaar en we beginnen om 09.00 met een team call. Iedereen weet hoe zijn dagindeling eruit ziet. Ik heb gesprekken met kandidaten, klanten en daarbij horen administratieve werkzaamheden. Om 16.30 hebben we ook een teamcall om kort te bespreken hoe de dag is verlopen en nemen we belangrijke resultaten door. Tussen 17.30 en 18.30 ben ik meestal wel klaar. Daarna is het familie tijd en staat meestal een Disney film op voor m’n dochtertje. Heel, heel soms klap ik later op de avond de laptop nog even open.

Wat maakt jouw werk zo uitdagend?
We werken met mensen en die blijven je verassen! Wanneer je namelijk denkt dat je alles hebt meegemaakt, dan kom je er snel achter dat dit niet zo is. Het is mooi om mensen te kunnen helpen aan een vervolgstap. Soms zijn ze ongelukkig waar ze zitten, of zijn zij zich niet bewust van de uitdaging die je ze kan bieden. Het meest uitdagend is om de twijfel vooraf van klanten en/of kandidaten te overwinnen. En dat is achteraf dan ook weer heel mooi om te horen, dat je het waar hebt gemaakt, maar dat ze dit vooraf niet verwachtten.

Wat zijn je doelen voor jouw carrière bij Status Pro?
Ik wil de Business Unit IT verder uitbouwen tot we een team hebben van 25 IT professionals die zich kunnen richten op IT oplossingen aan de infrastructuur. Daarbij helpen wij ze bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten en bieden we ze de kans om ervaring op te doen binnen onze klantomgevingen.

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
Om met een ‘growth mindset’ in het leven te staan. Ik vertel er graag meer over, maar ga hier geen heel pleidooi over houden haha. Het zorgt voor een aha-moment en is life-changing. Als je geïnteresseerd ben moet je het eens googlen. ????

Voor wie heb jij bewondering?
Ik bewonder niet echt mensen. Wel heb ik heel veel respect voor wat mensen bereiken, de waardes die ze naleven of wat ze overwinnen. Als ik het dichtbij huis houd en kijk naar wat voor toekomst m’n moeder me heeft kunnen bieden als immigrant dan heb ik daar de meeste bewondering voor.

Wat is jouw motto?
Pray like it’s up to God and work like it’s up to you.

Wat zijn je hobby’s?
Ik was een voetbal fanaat en sinds vorig jaar ben ik helemaal gestopt. In m’n dagelijks leven mis ik het niet, omdat m’n dagen gevuld zijn, maar ik ben nog wel dol op het spelletje. Trouwens, als ik zo de zon zie schijnen, jeukt het wel weer om even een balletje te trappen.

Wat is jouw ‘guilty pleasure’?
Dan neem ik je mee in een ronde in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Hier haal ik een patatje bij de Frietboutique, een Shrimburger bij Hamburg, en een baka bana bij Warung Mini. Als dat geen guilty pleasure is!

Noem één ding wat op jouw bucketlist staat?
Carnaval vieren in Rio!

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik de vader mag zijn van m’n dochtertje. Haar humor, enthousiasme en kijk op het leven zijn geweldig om mee te maken.

Welke tips wil je meegeven aan mede-professionals?
Iedereen is anders. Bepaal daarom voor jezelf wie en hoe je wilt zijn. Mocht je de kwaliteiten daarvoor nog niet hebben, stel jezelf dan de vraag wat ervoor nodig is om dat te ontwikkelen. Met Youtube, Google en nog tig online platformen kan je morgen al een cursus volgen om bijvoorbeeld te leren schilderen. Ook binnen je vak kan je op deze manier je kennis verruimen. Doe daar je voordeel mee.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media