BLOG

Post Kevin Silva
sameer-TTHm86CTwXQ-unsplash

Kevin Silva: de volgende stap als Support Engineer

De beste worden in het IT-vak staat bij Status Pro centraal. Om deze reden krijgen IT-professionals de mogelijkheid om binnen verschillende tech organisaties hun kennis te delen middels detachering of freelance. Elke IT-professional wordt onderdeel van onze ‘legion’. Zo ook Kevin, een veelzijdige Support Engineer die per 1 december beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging in omgeving Almere.

Kevin (28) beschikt inmiddels over bijna 5 jaar ervaring als IT-professional, hiervoor behaalde hij zijn hbo-diploma voor Business IT & Management en ook zijn mbo 4 diploma voor ICT Beheerder. Tot voor kort was Kevin bij VodafoneZiggo werkzaam als Servicedesk Engineer waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de ondersteuning van gebruikers met 365, Citrix en Azure oplossingen. Verder is Kevin zeer bedreven in het bieden van Exchange oplossingen en beheerst hij de ITIL-methodiek (gecertificeerd).

In zijn vrije tijd is Kevin veel bezig met IT. Zo lost hij onder andere computerproblemen op voor familie en vrienden. Toen hij nog een kleine jongen was, werkte zijn oom als Elektricien en hij was degene die Kevin voor het eerst in aanraking bracht met computers. Deze interesse breidde zich sindsdien uit, wat ook leidde tot zijn opleidingskeuze in de ICT. Daarnaast is Kevin erg leergierig ingesteld en bezig met het zijn ontwikkeling als IT professional.

Graag wil hij zich meer bezighouden met public en private cloud oplossingen. Daarom heeft Kevin al zijn AZ-900, MD-100, MD-101 en CCA-V certificaten behaald. Op communicatief vlak is Kevin verder zeer vaardig, daarnaast is hij ambitieus en beschikt hij over de sociale vaardigheden om makkelijk binnen een team te functioneren.

Kevin vindt twee factoren erg belangrijk als het gaat over het gebied van ontwikkeling. Allereerst dat hij met mensen werkt die in hem geloven, daarnaast wil hij dat ze vaardig zijn, zodat ze goed kunnen sparren over de inhoud van het vak. Hij omschrijft zichzelf als een ambitieuze en harde werker, die graag met collega’s overlegt om de beste resultaten te boeken. Vergaren van nieuwe kennis staat bij hem voorop!

We Are Hiring Professionals
Wij zijn van mening dat de nieuwe IT-professionals niet alleen worden gevormd door een academische of universitaire achtergrond, maar ook door een proces van continue zelfontplooiing, sociale interactie en bewustwording van innovatie! Status Pro biedt daarom professionals de mogelijkheid zichzelf te kunnen ontwikkelen in een omgeving die het beste op hun behoeften en talenten aansluit. Heb jij ook de ambitie om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media