BLOG

martin-katler-7wCxlBfGMdk-unsplash
mikhail-fesenko-KniBt27bEsc-unsplash
mohammadreza-alidoost-0rUp9vgyEYo-unsplash

Werken bij Dustin: Sanjaya Jodha vertelt

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de BeNeLux. Het doel van Dustin is om klanten te helpen voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs. IT is hun passie. Zij geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Maar met technologie alleen creëer je geen waarde. Daar heeft Dustin goede mensen voor nodig. Mensen die met hun kennis, kunde en enthousiasme de juiste oplossingen realiseren en het verschil maken in de levens van de klanten. Om deze doelstelling te kunnen waarmaken, is Status Pro sinds 2021 één van de vaste recruitment partners van Dustin en wordt er structureel gewerkt aan diverse wervingscampagnes, van Support Engineers tot aan Technical Engineers.

Sinds augustus hebben wij al meerdere sterke professionals verbonden, waaronder Sanjaya Jodha. Sanjaya is een gedreven IT-professional met een hbo Business IT & Management diploma en ruim 2,5 jaar ervaring als Implementation Consultant. Met behulp van onze Consultant, Hanni Zwaan, kwam hij in traject bij Dustin. De functie als ICT-Consultant bleek een absolute match te zijn. Sinds oktober is Sanjaya met veel enthousiasme werkzaam in deze rol.

Stel jezelf eens voor
Mijn naam is Sanjaya Jodha, Ik ben 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam. Mijn grootste passie is salsa dansen. Verder liggen mijn interesses in crypto currency traden en sporten.

Waar kunnen wij jou wakker voor maken?
Ik vind het heel erg leuk om te dansen, met name salsa, maar voor een lekker etentje sta ik altijd klaar.

Welke opleiding en/of training(en) volg je of heb jij gevolgd door de jaren heen en waar zijn deze op gericht?
Ik heb de opleiding Business IT & management afgerond en daarnaast verschillende IT-certificaten behaald. Op dit moment ben ik bezig met het behalen van de MS-900 Microsoft Fundamentals certificaat.

Kan je wat meer vertellen over de ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan?
Op dit moment heb ik al meerdere rollen uitgeoefend waarbij ik ervaring heb opgedaan in verschillende gebieden in de IT als Tester, Servicedesk Medewerker en recent ook als Implementatie Consultant. Tijdens deze periodes heb ik verschillende IT-systemen ingericht en parameters afgesteld zodat het gebruiksklaar is. Tijdens deze rollen begeleidde ik gebruikers in het werken met het nieuwe systeem.

Je bent momenteel werkzaam bij Dustin als ICT-Consultant. Welke rol heeft Status Pro hierin gespeeld?
Als intermediair heeft Status Pro allereerst natuurlijk een grote rol gespeeld in het benaderen van mij als kandidaat en het gehele traject die ik heb afgelegd bij Dustin. Eigenlijk hebben zij een rol gespeeld in heel het recruitmentproces, van salaris tot aan de onderhandeling en tot slot de succesvolle bemiddeling.

Hoe heb je de bemiddeling ervaren?
De bemiddeling heb ik als betrokken ervaren waarbij ik echt het gevoel kreeg dat er het beste voor mij eruit gehaald wilde worden. Ook werd ik altijd snel up-to-date gehouden m.b.t. het traject. Wanneer ik vragen had, kreeg ik snel antwoord. Hierdoor verliep het proces nog soepel.

Hoe is het om bij Dustin werkzaam te zijn?
De werksfeer is hier heel erg fijn en dit in combinatie met de collega’s die hier rondlopen is het een prachtige uitdaging. Ook heb ik hier voldoende tijd om mijzelf te ontwikkelen, in mogelijkheden te denken en te groeien als professional.

Wat is jouw specialisme binnen de IT en hoe pas je dit toe in de praktijk bij Dustin?
Mijn specialisme ligt vooral bij het implementeren en configureren van IT-systemen en dit voer ik nu ook bij Dustin uit en dan vooral gericht op het Microsoft Azure platform.

Waar haal je de meeste voldoening uit in jouw rol als ICT-Consultant?
Vooral de afwisseling tussen verschillende werkzaamheden zoals op locatie bij de klant of juist op kantoor of thuis vind ik prettig. Ook word ik enthousiast van het oplossen van issues op locatie, maar soms zit ik eveneens op kantoor een FA project af te ronden. Deze manier van werken wisselt af en vind ik erg fijn.

Wat doe jij om deze kennis en expertise nóg meer te vergroten? Hoe ondersteunt Dustin jou hierin?
Door mee te werken aan verschillende projecten, zodat ik nóg meer ervaring opdoe. Ook ben ik er helemaal klaar voor om verschillende Microsoft certificaten te behalen via Dustin.

Wat is het grootste project waar jij je mee bezig hebt gehouden in jouw loopbaan?
Dat was bij het bedrijf PON. Hier moest ik een implementatie uitvoeren waarbij een WMS-systeem geïmplementeerd werd bij alle automerken die geregistreerd staan bij PON.

Welke ontwikkelingen op het gebied van IT houd jij nauwlettend in de gaten en wat vind je hiervan?
Voornamelijk Artificial Intelligence, omdat dit een grote impact gaat hebben op ons leven wereldwijd. Dit omdat het betrekking heeft op systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen om taken uit te voeren en die zichzelf tijdens dat proces kunnen verbeteren op basis van de vergaarde informatie. Hier ben ik dus zeer positief over.

Waar zou jij je graag nog in verder willen ontwikkelen op het gebied van IT?
Binnen het Azure platform. Voornamelijk dan als Microsoft Azure Architect. Daar werken tegenwoordig veel bedrijven mee en dit geeft mij dan meer kansen in mijn loopbaan door deze skill verder te ontwikkelen.

Wat is jouw tip aan andere IT’ers wat betreft zelfontwikkeling?
Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk certificaten behaalt en verschillende functies uitprobeert, zodat je dan een beter beeld krijgt van wat jouw positie is in de arbeidsmarkt.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Dustin en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de IT? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant IT, Milano Naarden via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

Bron: Dustin, Sanjaya Jodha