BLOG

20210614-STATUSPRO-84
20210614-STATUSPRO-87
20210614-STATUSPRO-72

Behind the scenes: Demi van den Nieuwendijk, Office Manager

Naam: Demi van den Nieuwendijk
Geboortedatum: 29 juli 1997
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Opleiding: Media Management en Marketing
Functie: Office Manager/ Recruitment Marketeer
Werkt bij: Status Pro

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
Ik ben via via bij Status Pro terecht gekomen. Ik kende het bedrijf al en ik was destijds op zoek naar een nieuwe baan dus dit sloot perfect bij mij aan. Ik was nog niet bekend met de recruitmentbranche, maar ik ben er wel achter gekomen dat dit mij onwijs interesseert.

Waarin maakt Status Pro het verschil volgens jou?
Status Pro maakt een verschil doordat zij gespecialiseerd zijn in IT, Logistiek en Bank- en Verzekeringen. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen op basis daarvan opdrachtgevers en professionals goed adviseren.

Wat is jouw rol in het team?
Ik heb een gecombineerde rol wat ik onwijs leuk vind. Ik regel de administratieve zaken binnen Status Pro, maar tegelijkertijd ben ik ook creatief bezig met de marketing. Geen één dag is voor mij hetzelfde en de afwisseling maakt het interessant.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Om 9:00 ’s ochtends begint mijn werkdag bij Status Pro. Vaak neem ik een kopje thee om mijn dag te beginnen. Vervolgens bekijk ik mijn mailbox en neem ik samen met mijn collega’s de dag even door. Hierna begin ik met mijn Office Manager taken, zoals de administratie. Dit is over het algemeen het belangrijkste, dus vind ik het fijn om daarmee te beginnen. Als ik dit heb afgerond, ga ik door met mijn grafische taken en dit loopt heel erg uiteen. Video’s editen, content maken, brochures ontwerpen etc. staan allemaal op mijn takenlijst. Ik vind dit in combinatie met de administratie super fijn om te doen. Geen één dag is hetzelfde en dat vind ik zo leuk aan mijn werk. Van 12:30 -13:00 uur is onze pauze, waar wij gezamenlijk met elkaar lunchen. Het brengt ons met elkaar in verbinding en kun je voor een halfuurtje even opladen om vervolgens weer lekker door te gaan met werken. Na de pauze ga ik weer verder met mijn werkzaamheden. Soms kan dit de administratie zijn, een meeting of weer de grafische taken. Als ik mijn dagtaken heb gedaan ga ik meestal rond 18:00 uur naar huis en dan zit mijn werkdag er weer op. Doordat de tijd zo snel gaat, heb ik vaak niet eens door hoe laat het is.

Wat maakt jouw werk zo uitdagend?
Ik moet mijn tijd goed bewaken, om ervoor te zorgen dat ik alles wat prioriteit heeft eerst afhandel. Doordat ik een dubbele functie heb kan dat soms lastig zijn, maar met de juiste hulp en to-do lijstjes gaat dat helemaal goed komen.

Wat zijn je doelen voor jouw carrière bij Status Pro?
Omdat ik nog maar net werkzaam ben binnen Status Pro vind ik het nu vooral belangrijk dat ik alles rondom mijn functie onder de knie ga krijgen. Ik wil over alles ervan op de hoogte zijn, mijn taken goed kunnen uitvoeren zodat ik voor de volle 100% mee kan draaien. Voor nu vind ik het nog heel lastig om te zeggen wat mijn uiteindelijke doel is, ik wil vooral veel leren van iedereen binnen Status Pro.

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
Het beste advies wat ik heb gekregen is dat ik in mezelf moet geloven en op mijn eigen krachten moet vertrouwen. Ik ben als persoon heel erg perfectionistisch, waardoor ik niet snel tevreden ben. Perfectionisme kan een positieve eigenschap zijn, maar het kan je workflow soms ook tegenhouden. Door dit advies heb ik dat meer kunnen loslaten, want soms is je werk goed en hoef je er niks meer aan te veranderen.

Voor wie heb jij bewondering?
Als ik voor iemand moet kiezen, dan kies ik voor Anna Nooshin. Hoe zij haar carrière heeft opgebouwd en van haar naam een merk heeft weten te maken, fascineert mijn keer op keer. Zij heeft verschillende projecten lopen, doet wat ze leuk vindt en haalt daar ook nog eens heel veel plezier uit. Zo zou ik later in mijn eigen carrière ook te werk willen gaan. Doen wat ik leuk vind en waar ik het meeste plezier uit haal.

Wat is jouw motto?
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Wat zijn je hobby’s?
Ik vind het heel leuk om te schilderen/tekenen en te zingen. Als ik mij verveel ga ik schilderen of tekenen, omdat ik dan mijn gedachten op nul kan zetten en mij helemaal kan focussen. Zingen doe ik al sinds dat ik klein ben, al ben ik wel super verlegen dus doe ik dit als ik alleen thuis ben.

Wat is jouw ‘guilty pleasure’?
Keeping up with the Kardashians is echt mijn guilty pleasure. Sinds kort staat dit programma ook op Videoland en dat vind ik heerlijk om naar te kijken. Het is zo fascinerend hoe zij hun imperium hebben opgebouwd en hun familie met werk combineren. Naast alle ruzies en gekke verhalen binnen deze familie, zie je ook hoe hard zij werken en wat zij doen om hun doelen te bereiken. Neem als voorbeeld Kim Kardashian, zij heeft vier kinderen, is aan het studeren voor advocaat, heeft een eigen
make-uplijn, heeft een eigen shapewearlijn en ik zal nog onwijs veel dingen vergeten. Ik heb hier heel veel bewondering voor en daarom ook heel interessant om naar te kijken.

Noem één ding wat op jouw bucketlist staat?
Een huis kopen! Vaak zeggen mensen bungeejumpen of parachute springen, maar dat is voor mij allemaal veel te spannend.

Waar ben je het meest trots op?
Dan denk ik toch het behalen van mijn diploma. Als je zolang op school hebt gezeten en uiteindelijk je diploma in ontvangst mag nemen, voelt dit voor mij echt als een persoonlijke overwinning. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op school, maar ik merkte aan mezelf dat ik er klaar voor was om ‘het grote mensen leven’ in te stappen. Natuurlijk heb ik altijd gewerkt naast mijn school, maar dit voelde heel anders. Het was het afsluiten van een heel lang hoofdstuk in mijn leven en na het behalen van mijn diploma ging ik fulltime werken.

Welke tips wil je meegeven aan mede-professionals?
Heb plezier in je werk, vertrouw op je eigen krachten en investeer in jouw eigen carrière.

Status Pro is altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om onderdeel te zijn van een jong en ambitieus team? Neem vrijblijvend contact met ons op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172 853 292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media