BLOG

20220405-STATUSPRO-79
20220104-STATUSPRO-76

Het organisatorische talent van Status Pro

Demi is sinds februari 2020 in dienst bij Status Pro. Werkdag-in-werkdag-uit staat zij klaar voor haar collega’s. Demi versterkt het team namelijk als Office Manager en met deze skills is zij verantwoordelijk voor het organisatorisch reilen en zeilen binnen Status Pro.

Stel jezelf eens voor
“Mijn naam is Demi van den Nieuwendijk, 24 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Bij Status Pro vervul ik een combi functie van Office Manager en Grafisch Vormgever. Ik ben al 2,5 jaar werkzaam bij Status Pro en ik heb het erg naar mijn zin! Vanaf september moet ik mijn collega’s een paar maanden missen, omdat ik dan met zwangerschapsverlof ga.”

Wat spreekt jou het meeste aan in werken bij Status Pro?
“In de afgelopen 2,5 jaar is er erg veel veranderd binnen Status Pro. We hebben als bedrijf, maar ook als individuen, een mooie groei doorgemaakt. Je merkt aan alles dat we écht een team zijn en dat haalt het beste in elkaar naar boven. Toen ik mijn carrière bij Status Pro startte, voelde het als een warm bad waar ik in terecht kwam en tot op de dag van vandaag voelt dat nog steeds zo. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Ik ben van mening dat wanneer je fijne collega’s hebt, jouw werk automatisch veel leuker is.

Zoals hier altijd wordt gezegd: Status Pro is een dromenfabriek. Er wordt naar jouw doelen geluisterd, maar nog veel belangrijker is dat je de ruimte krijgt en geholpen wordt om deze dromen en doelen te kunnen realiseren.”

Wat is jouw huidige functie binnen Status Pro?
“Mijn werk bestaat uit twee functies: Office Manager en Grafisch Vormgever. Deze combinatie vind ik zelf erg fijn, omdat ik mijn creatieve kant dan kan afwisselen met mijn werkzaamheden als Office Manager. De ene dag heb ik meer inspiratie dan de andere dag en een afwisseling met mijn Office Management taken is hierdoor ideaal.”

Waar houd jij je dagelijks mee bezig als Office Manager?
“Als Office Manager ben ik een spin in het web en zorg ik ervoor dat onder andere alle administratie geregeld is. Nu is het begrip ‘administratie’ bij Status Pro erg breed. Een kleine opsomming: salarisadministratie, HR-werkzaamheden, contracten opstellen, debiteuren en crediteuren. Daarnaast zorg ik voor leuke teamuitjes, zorg ik dat het kantoor er netjes uitziet, houd ik bij of alles op voorraad is op ons kantoor en houd ik het team ook een beetje in de gaten. Hiermee bedoel ik dat ik kijk hoe het met iedereen gaat binnen het team, of iemand lekker in zijn of haar vel zit en of ik mijn collega’s ergens mee kan helpen. De functie als Office Manager bij Status Pro is erg breed waardoor geen enkele dag hetzelfde is.”

Waar haal jij de meeste voldoening uit in jouw functie?
“Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik iedereen ondersteun om tot het gewenste resultaat te komen. Van een contract opstellen voor een nieuwe medewerker, zodat hij of zij kan starten met een nieuwe uitdaging tot aan het zorgen dat het kantoor altijd een fijne plek is voor mijn collega’s.”

Waar ben jij het meeste trots op?
“Ik ben vooral heel trots op hoe hecht wij zijn als team en op de groei die ik ook zelf heb doorgemaakt. Ik ben in 2,5 jaar onwijs gegroeid en Status Pro heeft mij hier ontzettend veel bij geholpen. Een fijn team, oneindig veel mogelijkheden en een fijne plek om elke dag naar toe te kunnen gaan. Er is zoveel gebeurd in mijn tijd dat ik hier werkzaam ben. Dingen die ontzettend leuk waren, dingen waar ik van heb geleerd en dingen waar ik trots op ben die ik persoonlijk en wij als team hebben bereikt. Ik werk hier nog steeds met veel plezier en ga elke dag met positieve energie naar mijn werk.”

Wat zijn verder jouw ambities binnen Status Pro?
“In september ga ik met zwangerschapsverlof en daar moet ik nog even aan wennen. Er gaat veel veranderen in mijn leven en het zal allemaal even passen en meten zijn. Ik heb veel nagedacht over mijn ambities en na meerdere gesprekken met mijn collega, Estafano van Aanholt, heb ik besloten om na mijn zwangerschapsverlof meer focus te leggen op mijn creativiteit. Ik kijk er nu al onwijs naar uit en ben benieuwd wat er op mijn pad gaat komen. Ik zal meer afstappen van mijn rol als Office Manager en een combinatie functie gaan vervullen als Grafisch vormgever en Projectmanager. De focus zal dus meer liggen op projecten begeleiden, meer creativiteit in het team brengen en zorgen dat alles naar een nóg hoger niveau gaat.”

Welke tip wil jij meegeven aan mede-professionals?
“Volg je dromen en spreek ze uit. Als je hiernaar gaat leven en er echt in gelooft, komt alles uit. Niets is onmogelijk. Belemmer jezelf niet door wat anderen zeggen. Blijf in jezelf geloven en keihard werken, dan gaat het lukken!”

We are hiring happyholics
Herken jij jezelf in het verhaal van Demi en heb je affiniteit met HR- en officemanagement? Word Office Manager bij Status Pro! Wij zijn overigens altijd op zoek naar talent. Werken bij Status Pro betekent werken bij een snelgroeiende intermediair. Wil jij onderdeel worden van een jong, ambitieus en gedreven team van collega’s die jou zullen motiveren op persoonlijk en zakelijk gebied? Bekijk de vacatures op onze website of stuur een open sollicitatie.