BLOG

20211217-STATUSPRO-46

Meet the team: Anthony Papilaja

In september 2021 kwam Anthony in dienst bij Status Pro als stagiair. Na een succesvolle stageperiode van een halfjaar en de vele positieve ontwikkelingen binnen de organisatie, besloten beide partijen de samenwerking door te zetten. Dit betekende voor Anthony dat hij officieel in dienst zou treden en zijn commerciële ambities kan voort zetten. Anthony versterkt het team in Groningen sinds januari 2022 als Talent Sourcer.

Even voorstellen
“Mijn naam is Anthony Papilaja. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Assen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Commerciële Economie. Naast mijn studie vind ik het leuk om bezig te zijn met lezen, sporten en het bezoeken van mooie plekken. Binnen de BU Bank en Verzekeringen verzorg ik de bemiddeling tussen professionals en een groep interessante bedrijven. Tegelijkertijd ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie waar ik mij ondertussen bevind in de afrondende fase.”

Het eerste contactmoment met Status Pro
“Vorig jaar was ik mij aan het oriënteren voor een afstudeerstage. Ik zocht een plek waarin je commercieel bezig bent en tegelijkertijd met mensen werkt. Recruitment leek mij daarom interessant, omdat het een combinatie is van beide. Mijn huidige studie en de minor Toegepaste Psychologie zijn hiervoor inspirerend geweest. Al snel ben ik via een LinkedIn bericht bij Status Pro terechtgekomen. Doormiddel van de website en Instagram pagina kreeg ik een korte sfeerimpressie wat het bedrijf precies doet en waar het voor staat.”

De stageperiode
“Mijn stageperiode kan ik omschrijven als zeer bewogen en uitdagend. Binnen de Bank en Verzekeringen had ik nog geen ervaring. Hierdoor gooide ik mezelf in het diepe om erachter te komen wat ik echt wil na mijn studie. De werkzaamheden had ik snel onder de knie waardoor ik langzamerhand steeds meer verantwoordelijkheden kreeg. Een combinatie van complimenten en opbouwende kritiek hebben mij sterker gemaakt tijdens deze periode. Zelf ben ik ervan overtuigd dat dit nodig is om de beste versie van jezelf te laten zien. Zowel op professioneel vlak als privé heb ik flinke stappen vooruit gemaakt.”

Officieel in dienst bij Status Pro
“De BU Bank en Verzekeringen is aan het groeien en daarom was de nood hoog voor een extra collega. Mij werd gevraagd of ik open stond voor een rol als Talent Sourcer. Op dat moment twijfelde ik geen seconde, omdat Status Pro inmiddels als thuis voelde. Doordat ik in de afrondende fase van mijn studie zit, kan ik dit prima combineren. Daarnaast liep ik er al drie maanden stage waardoor ik kennis had gemaakt met de werkzaamheden die hierbij kwamen kijken.”

Huidige rol binnen Status Pro
“Mijn huidige rol als Talent Sourcer is in vergelijking met stagiair zijnde wel veranderd. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen aanvragen. Hierdoor komt er een bepaalde druk bij kijken. Deze druk heb ik nodig om mijzelf te pushen tot het uiterste.”

Een meerwaarde voor organisaties en professionals binnen de bank en verzekeringen
“Doorzettingsvermogen, perfectionistisch en bescheiden zijn de woorden die mij het best beschrijven. Met deze drie eigenschappen kan ik een meerwaarde zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en Status Pro. Ik ben een persoon die niet gauw tevreden is en het uiterste van mijzelf verlang. Alles moet 100% zijn of helemaal niet. Er bestaat geen voldoende of tussenweg daarin voor mijn gevoel.”

Voldoening als Talent Sourcer
“Mijn voldoening als Talent Sourcer haal ik uit de blijdschap van kandidaten die ik dagelijks spreek. Dit hoeft niet per se een succesvolle bemiddeling te zijn maar kan ook iets kleins zijn. Dit gaat gepaard samen met werkplezier en de sfeer op de werkvloer. Een combinatie van deze drie elementen is de reden dat dit niet voor mij als werk voelt.”

Lange termijn doelstellingen
“Op lange termijn wil ik het verschil gaan maken die Status Pro verder helpt om te groeien als intermediair op de arbeidsmarkt. Daarnaast moet de BU Bank en Verzekeringen een vestiging zijn met meerdere collega’s waarin we ambitieuze professionals succesvol bemiddelen.”

We Are Looking For Happyholics
Wil jij onderdeel zijn van een jong, ambitieus team en kijk je uit naar de volgende stap in jouw carrière? Bekijk onze interne vacatures en solliciteer! 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media