BLOG

20220405-STATUSPRO-33

Stage lopen binnen Status Pro Sport, Nathan de Haan vertelt

Bij Status Pro en Status Pro Sport bieden wij stagiaires de mogelijkheid mee te draaien binnen een omgeving die hun ontwikkeling stimuleert tot volwaardige professionals. Nathan de Haan heeft het afgelopen half jaar het team ondersteund in de rol van Online Marketeer. Lees hier zijn verhaal! 

Stel jezelf eens voor
‘’Mijn naam is Nathan de Haan, 21 jaar oud en studeer Sportmarketing & Management aan de Hogeschool in Rotterdam. Mijn stageperiode is eind februari 2022 van start gegaan en geëindigd op 15 juli 2022. Tijdens deze periode was ik werkzaam in de rol van Online Marketeer bij Status Pro Sport.’’ 

Voor welke taken ben jij verantwoordelijk geweest binnen Status Pro Sport? 
‘’Tijdens mijn stageperiode binnen Status Pro Sport was ik verantwoordelijk voor alle online kanalen die betrekking hebben tot Status Pro Sport, denk hierbij aan Instagram, de website, LinkedIn & Facebook. Ook was ik verantwoordelijk geworden voor de online kanalen van Astonic e-rides.’’ 

Kun je meer vertellen over jouw rol als Online Marketeer?
‘’In mijn rol als Online Marketeer was ik verantwoordelijk om te zorgen dat de online kanalen van Status Pro Sport elke dag up-to-date waren. Ik zorgde ervoor dat er een content kalender werd opgesteld met verschillende ‘deliverables’ per dag, week en maand. Door te communiceren met de collega’s binnen Status Pro Sport probeerde wij de ideale content neer te zetten.’’ 

Wat was jouw grootste uitdaging en waar ben je het meest trots op?
‘’Binnen mijn periode was er niet een specifieke grote uitdaging. Ik werd namelijk geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Een van mijn uitdagingen binnen Status Pro Sport was de communicatie met de collega’s in Indonesië. Vanwege het tijdsverschil en de andere manier van werken had dit soms invloed op de snelheid en dynamiek waarop projecten aangepakt moesten worden. Een andere uitdaging voor mij was ervoor zorgen dat wij per week genoeg onderwerpen hadden om te publiceren op onze Instagram feed.

Waar ik het meest trots op ben is hoe ik mezelf heb kunnen ontwikkelen binnen Status Pro Sport. Door de periode heen merkte ik dat ik steeds meer op mijn plekje kwam en de communicatie met mijn collega’s steeds beter werd. Qua werkzaamheden zijn er meerdere projecten waar ik trots op ben, zoals het mee ontwikkelen van de website, mijn content ideeën tot realiteit laten uitwerken en het onderhouden van de social accounts.’’ 

Wat zijn voor jou belangrijke leermomenten geweest?
‘’Belangrijke leermomenten zijn voor mij de momenten geweest waarop ik onderuitging met het werk wat ik moest doen. Hier werd ik op aangesproken met goede feedback. Het voeren van dit soort gesprekken neem ik mee naar mijn volgende werkomgeving. Een ander leermoment voor mij was het feit dat ik in dezelfde ruimte heb gezeten en gewerkt als Delano Limaheluw, Brand & Esports Manager en Estafano van Aanholt, Managing Director. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor diverse projecten waardoor ik veel heb meegekregen hoe dat in zijn werking gaat.’’ 

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
Het beste advies dat ik gekregen heb, is om elk moment van de dag het beste uit jezelf proberen te halen. Bij mij ging het met pieken en dalen, waardoor ik soms wat liet liggen. Door constant te willen presteren en het beste uit jezelf te willen halen, laat je dit tegelijkertijd aan anderen zien en wordt je werk gerespecteerd. Daarnaast de manier van communiceren die op bepaalde momenten van groot belang is. Ervoor zorgen dat dit per handeling op de juiste manier gedaan wordt, zo voorkom je miscommunicatie of onenigheden. 

Hoe heb jij je stageperiode ervaren?
‘’Ik heb mijn stageperiode als erg leerzaam ervaren, maar buiten al het werk en leren om ben ik in een heel leuk team terecht gekomen. De banden die de collega’s hier met elkaar hebben is erg mooi om te zien. Je wordt met open armen ontvangen. Ondanks het harde werken, is er altijd ruimte op de dag om met je collega’s te lachen. Deze verhouding is hier ideaal.’’ 

Wat is voor jou de volgende stap in jouw carrière?
‘’Mijn volgende stap in mijn werkcarrière weet ik nog niet. Na deze periode moet ik helaas weer terug naar mijn opleiding die ik hopelijk over 1,5 jaar positief kan afronden.’’ 

Welke tip wil je graag meegeven aan medestudenten?
‘’De tip die ik wil meegeven aan de volgende student is dat je bereid moet zijn om elke dag 100% te geven tijdens je stageperiode. Als je van jezelf weet dat dit niet altijd kan, dan kan het een lastige periode worden.

Daarnaast wil ik aan iedereen meegeven, durf te communiceren. Ondanks dat je een stagiair bent, moet je binnen het bedrijf je collega’s meerdere keren durven aan te spreken of zij willen antwoorden op jouw vraag of handeling. Dit is voor jou als persoon van belang zodat je niet vast komt te zitten en lekker je werk verder kan afronden.’’ 

We are looking for happyholics
Wil jij, net zoals Nathan, stagelopen in een dynamische omgeving die jou stimuleert en laat groeien tot een volwaardige professional? Wij zijn op zoek naar nieuwe stagiaires die ons team kunnen komen versterken. Interesse? Bekijk dan onze vacatures hier en solliciteer! 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media