BLOG

image00001
image00023
image00060

Status Pro Awards 2022

December staat bekend als de maand van terugblikken en vooruitkijken. Als team werkten we hard aan veel successen, ieder in zijn of haar eigen rol. Voor Status Pro betekende het jaar 2022, het verwelkomen van nieuwe professionals, een nieuw hoofdkantoor, een prachtige reis naar Ibiza, het behalen van diverse teamdoelstellingen en een recordaantal aan succesvolle bemiddelingen. Dit wilden we niet aan ons voorbij laten gaan, successen moeten tenslotte gevierd worden. Om deze reden werd de allereerste ‘Status Pro Awards’ geïnitieerd tijdens onze jaarlijkse kerstviering.

Naast de verbindende factor op de arbeidsmarkt, kenmerkt Status Pro zich als een ambitieuze sales club. Iedereen hierbinnen deelt dezelfde commerciële drive en daagt elkaar graag uit op een leuke en gezonde manier. De organisatie kent dit jaar veel hoogtepunten zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Om het jaar op een inspirerende wijze af te sluiten en iedereen te motiveren voor 2023 is met de ‘Status Pro Awards’ een nieuw fenomeen geïntroduceerd binnen de organisatie. Dit is een formele erkenning van een bedrijfsprestatie van topniveau, waarbij enkele personen of teams een onderscheiding ontvangen.

Dit jaar werden de volgende awards uitgereikt:
The Status Pro Most Valuable Professional 2022; deze titel kenmerkt zich als de belangrijkste award voor de most valuable professionals, oftewel MVP binnen de organisatie.
The Status Pro High Potential 2022; deze titel representeert het beste talent / nieuwkomer met de meeste potentie én uitzonderlijk resultaat binnen de organisatie.
The Status Pro Entrepreneur 2022; deze titel staat voor de beste ondernemer van het jaar.
The Status Pro Legionnaire 2022; de beste prestatie van één van onze members van de Status Pro Legions oftewel externe collega’s.
The Status Pro Achievement Award 2022; de collega en/of een team met een goede algemene prestatie / uitzonderlijke toegevoegde waarde met een bepaald werkonderdeel, project en/of resultaat.

De titel ‘The Status Pro Most Valuable Professional 2022’ werd uitgereikt aan onze Consultant, Zane Drijsen. Dit jaar was een jaar waarin hij zichzelf op meerdere vlakken heeft overtroffen. Zane behaalde in een halfjaar tijd zijn jaartarget, heeft met de BU Logistiek meer dan 80 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd en behaalde ook als team de hoogste jaaromzet. Al deze prestaties bij elkaar resulteert niet enkel in deze titel, maar ook is Zane vanaf heden de Managing Consultant binnen de BU Logistiek.

Onze Recruitment Consultant, Naomi Middel, heeft de titel ‘The Status Pro High Potential 2022’ weten te bemachtigen. Naomi kwam in maart 2022 in dienst. In haar derde week wist ze al meteen een plaatsing te realiseren en heeft ze in maar liefst 8 maanden tijd haar jaartarget behaald.

Jamuel van Aanholt won de titel ‘The Status Pro Entrepeneur 2022’. Momenteel zit Jamuel in de afrondende fase van zijn studie en schrijft hij zijn scriptie, maar daarnaast is hij ook fulltime Managing Consultant binnen de BU Bank en Verzekeringen. Met een team van vijf man sterk, hebben ze dit jaar meer dan 60 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd en behaalde Jamuel individueel het hoogste jaaromzet.

The Legion of Status Pro bestaat uit 25 externe collega’s. Bryan Wilson is sinds 2021 onderdeel van de Legion en wordt gedetacheerd bij Gemeente Vlaardingen als Systeembeheerder. Naast zijn dagelijkse inzet op projectbasis, zet Bryan zich eveneens in voor onze organisatie als inhouse IT-specialist. Vier maanden lang heeft Bryan zelfstandig de migratie van on-premise naar cloud uitgevoerd binnen Status Pro.

‘The Status Pro Employee Award 2022’ werd uitgereikt aan Delano Limaheluw. Delano heeft dit jaar een prachtige prestatie neergezet, waarbij hij samen met Status Pro Indonesia de allereerste editie van het ‘Oranje Indonesia Festival’ heeft georganiseerd voor de KNVB in Jakarta. Dit was een public viewing event van in eerste instantie de WK wedstrijd Nederland – Ecuador, 25 November 2022 in hartje Jakarta met name met- en voor de grote schare Indonesische Oranje fans. Met metershoge billboards en via media-optredens en steun van bekende Indonesische influencers en voetbalcommentatoren, werd de stad klaargestoomd voor het eerste fan festival van Oranje in Indonesië waar duizenden fans op afkwamen.

Dit zijn stuk voor stuk prachtige prestaties en we kunnen niet meer dan trots zijn. Met een positief gevoel blikken we dan ook terug op 2022 en kijken we met veel vertrouwen uit naar het nieuwjaar.

Dream it, believe it, achieve it. #StatusProAwards2022