BLOG

20210409-STATUSPRO-6
20210409-STATUSPRO-36
20210409-STATUSPRO-38

Een feestelijke mijlpaal: Status Pro bestaat 10 jaar!

Op 1 januari 2011 begon Estafano van Aanholt – wat later zou blijken – aan het einde van de kredietcrisis met het in de praktijk brengen van zijn ambities als ondernemer. Inmiddels, nota bene in de tijd van de corona-crisis, hebben wij deze bijzondere mijlpaal bereikt en zijn wij een snelgroeiende intermediair op de arbeidsmarkt en binnen de professionele voetbalwereld.

We hadden dit graag groots willen vieren met al onze partners en klanten. Maar vanwege de beperkende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit niet mogelijk. Met deze bijzondere eerste uitgave van ‘The Status Pro Times’, en enkele kleinschalige festiviteiten hieromheen, wilden wij dit bijzondere moment alsnog niet ongemerkt voorbij laten gaan. De lancering van ‘The Status Pro Times’ vond plaats in mei, waardoor deze maand dan ook in het teken stond van deze feestelijke mijlpaal. Deze lancering werd eveneens versterkt middels online campagnes op social media en offline middels onze ‘paper boys’. In de welbekende stijl van ‘Peaky Blinders’ namen onze ‘paper boys’ de ontvangers van ‘The Status Pro Times’ mee terug in de tijd voor de ultieme beleving.

In ‘The Status Pro Times’ nemen wij u mee in de reis die wij hebben gemaakt en onze ambitieuze plannen voor de toekomst. Er komen een aantal collega’s aan het woord. Zij vertellen over hun ervaringen, expertise, ambities en de groei die we samen met onze klanten en partners hebben doorgemaakt met Status Pro en Status Pro Sport. Het concept heeft zich in de afgelopen jaren dusdanig bewezen, dat wij naast de groei op ons hoofdkantoor inmiddels ook uitbreiden met een eigen franchiseformule. Het bureau dat ons hierin heeft ondersteund en twee gloednieuwe franchisenemers uit respectievelijk Amsterdam en Bergen op Zoom komen hierover aan het woord. Tot slot, geven ook enkele klanten en relaties een indruk van hoe wij voor hen van toegevoegde waarde zijn.

Uiteraard kon dit alles niet zonder de inzet en toewijding van ons team, dat iedere week weer het werkplezier en de ontwikkeling van onze professionals, alsmede de tevredenheid van onze klanten vooropstelt. Onze voornaamste taak is verbinden en dat begint voor ons op de eigen werkvloer. Ons team bestaat uit een groep zeer bekwame mensen, stuk voor stuk toegewijde (young) professionals, met allemaal het hart op de juiste plek! Het zijn collega’s die het beste uit zichzelf willen halen en ook elkaar het allerbeste gunnen, zowel zakelijk als privé. Dit geldt ook voor onze opdrachtgevers, relaties en leveranciers. Wij streven altijd naar duurzame samenwerkingen en het betekent dan ook veel voor ons dat wij met velen al jarenlang goed samenwerken.

Aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, bedankt. Alleen samen kunnen wij werken aan het verbinden van ambitieuze professionals en organisaties! En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

#StatusPro10jaar

Bron: ‘The Status Pro Times’