BLOG

20210614-STATUSPRO-11
20210614-STATUSPRO-21
20210614-STATUSPRO-37
20210614-STATUSPRO-177

Strategie meeting 2021-2022

Waar je eerst iedere maandagochtend teamoverleg had of gauw nog even een vraag kon stellen aan het bureau van je collega, ging dat ineens niet meer voor ruim 1,5 jaar. Jaarlijks organiseert Status Pro aan het begin van het jaar een kick-off meeting, waarbij alle collega’s bijeenkomen om de strategie en doelen te bespreken. Begin 2021 had Nederland nog te maken met een totale lockdown, waardoor een bijeenkomst niet mogelijk was. Het was lange tijd ondenkbaar, maar op 14 juni 2021 vond de officiële strategie meeting voor 2021-2022 plaats in het prachtige Hotel Jakarta, Amsterdam. Met als afsluiter een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Een succesvolle dag vol inspiratie, goede voornemens en gezelligheid.

Highlights 2020
De dag ging om 09:00 uur van start met de meeting. Tijdens deze meeting werd er teruggeblikt op de resultaten van 2020. Status Pro heeft in 2020, ondanks de coronacrisis, een grote ontwikkeling doorgemaakt en samen met haar klanten maar liefst 108 succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Daarnaast is het team van interne collega’s gegroeid met 10 ambitieuze professionals. Eveneens zijn er twee nieuwe vestigingen bijgekomen in Amsterdam en Bergen op Zoom. Tot slot heeft Status Pro een omzetgroei van +41% gerealiseerd ten opzichte van 2019. Betekenisvolle feiten en cijfers midden in een crisistijd.

Ook zijn er in het bijzonder drie collega’s bedankt voor hun tomeloze inzet. Zane Drijsen had het jaar 2020 afgesloten met de hoogste resultaten. Als blijk van waardering kreeg hij een weekend weg cadeau. Demi van den Nieuwendijk en Thatiana Rodrigues Palitos werden eveneens in het zonnetje gezet. Dag in – dag uit ondersteunen zij de Consultants met effectieve wervingscampagnes en werken zij keihard aan de employer branding van Status Pro.

Strategie Status Pro
Tevens werd er uitvoerig gesproken over de strategie van het jaar 2021 en 2022, zodat iedereen dezelfde koerst vaart en de klanten op een nóg hoger niveau ondersteund kunnen worden. De meeting werd afgesloten met een AMA (Ask Me Anything), waarbij alle collega’s de kans kregen om zowel persoonlijke als zakelijke vragen te stellen aan Estafano van Aanholt, Managing Director bij Status Pro.

Business with pleasure
Na de meeting volgde er een uitgebreide lunch in het restaurant van Hotel Jakarta. Tussendoor werd er content gemaakt van diverse collega’s die voor meerdere doeleinden gebruikt wordt. Als kers op de taart werd de teammeeting afgesloten met een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten. Kortom, een waardevolle en inspirerende dag.

De verbindende factor
Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Heb je momenteel te maken met andere recruitment vraagstukken en wil je meer weten over ons bedrijf? Wij staan klaar om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact op met een Consultant binnen jouw vakgebied.