Recruiter Logistiek

We Are Hiring Professionals!
Bij Status Pro werken we met MVP’s. Dat is een term die afkomstig is uit de sportwereld. MVP staat bij ons alleen niet voor Most Valuable Player, maar voor Most Valuable Professional. De instelling is echter hetzelfde. Wij werken namelijk voor opdrachtgevers en professionals die vastberaden zijn om het beste uit zichzelf te halen. Ze willen hun ambities realiseren en begrijpen dat ze moeten kunnen rekenen op een team van mensen die de absolute top in hun vakgebied vertegenwoordigen. Status Pro brengt professionals en opdrachtgevers die deze mentaliteit bezitten met elkaar in contact. Wij hebben de ambitie om in het jaar 2018 sterk door te groeien, zowel vanuit het interne team alsmede de Logistieke professionals die landelijk worden ingezet bij diverse opdrachtgevers, zoals UPS SCS, Nippon Express, Fast Forward Freight, Koninklijke De Gruijter, FlyUs en nog vele anderen.

Wat ga jij precies doen?
Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken van MVP’s binnen het domein Logistiek. Het is jouw doel om effectieve wervingscampagnes op te zetten en kandidaten te benaderen via onze eigen cv-database, diverse vacaturebanken, social media, direct mailing en events. Je denkt proactief mee over het toepassen van (nieuwe) recruitmenttools en je gaat in gesprek met potentiele kandidaten, zet talentpools op, onderhoudt de relatie met diverse professionals en bindt MVP’s aan onze organisatie.

Wat Status Pro jou te bieden heeft?
– Een goed basissalaris in combinatie met een ongelimiteerde bonusregeling. Onze MVP’s verdienen rond de 65K OTE in hun eerste jaar
– Maandelijkse MVP Awards, waarbij onze interne MVP’s goed worden beloond met unieke incentives onder het mom van work hard, play harder!
– Een zelfstandige functie bij een snelgroeiende intermediair met prominente opdrachtgevers
– Diverse mogelijkheden om relatief snel door te groeien tot Senior Recruiter of Recruitment Manager
– Persoonlijke begeleiding in combinatie met diverse trainingen op het gebied van sourcing, recruitment en logistiek
– Met Status Pro Vitaal vergoeden wij jouw abonnement bij de sportschool
– 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
– Geheel verzorgde team events om onze successen te vieren
– Een gedreven team van collega’s met een topsportmentaliteit!

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar ondernemende professionals met minimaal HBO werk- en denkniveau, die zich goed kunnen manifesteren in een prestatiegerichte organisatiecultuur. Dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar mensen die professioneel, proactief, ambitieus en gedreven zijn. Het zijn mensen die hun afspraken nakomen, openstaan voor kritiek en weten wat ze moeten doen om de volgende stappen te bereiken. Grote ambities kunnen immers alleen gerealiseerd worden als alle neuzen dezelfde kant op staan.

Interesse?
Mail ons jouw cv en motivatie per e-mail aan solliciteren@status-pro.nl of via de sollicitatie-button. Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met Estafano van Aanholt via het nummer 0172-853292.

 

Deel met een vriend