Stagiair(e) Recruiter Logistiek

We Are Hiring Professionals!
Wij bieden je de kans om stage te lopen bij een snelgroeiende intermediair, waarbij je prominente bedrijven gaat (leren) adviseren op het gebied van het invullen van diverse vacatures? Voor onze afdeling Logistiek zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiaires. Wil jij het vak leren en naast je studie hoge bonussen en incentives verdienen en beschik jij over een winnaarsmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Status Pro werken we met MVP’s. Dat is een term die afkomstig is uit de sportwereld. MVP staat bij ons alleen niet voor Most Valuable Player, maar voor Most Valuable Professional. De instelling is echter hetzelfde. Wij werken namelijk voor opdrachtgevers en professionals die vastberaden zijn om het beste uit zichzelf te halen. Ze willen hun ambities realiseren en begrijpen dat ze moeten kunnen rekenen op een team van mensen die de absolute top in hun vakgebied vertegenwoordigen. Status Pro brengt professionals en opdrachtgevers die deze mentaliteit bezitten met elkaar in contact.


Wat ga jij precies doen?

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken van MVP’s binnen het domein Logistiek. Het is jouw doel om in samenwerking met jouw collega’s effectieve wervingscampagnes op te zetten en kandidaten te benaderen via onze eigen cv-database, diverse vacaturebanken, social media, direct mailing en events. Je denkt proactief mee over het toepassen van (nieuwe) recruitmenttools en je gaat in gesprek met potentiele kandidaten, zet talentpools op, onderhoudt de relatie met diverse professionals en bindt MVP’s aan onze organisatie.

Wat Status Pro jou te bieden heeft?

– Een goede stagevergoeding in combinatie met hoge bonussen
– Maandelijkse MVP Awards, waarbij onze interne MVP’s goed worden beloond met unieke incentives onder het mom van work hard, play harder!
– Een zelfstandige functie bij een snelgroeiende intermediair met prominente opdrachtgevers
– Persoonlijke begeleiding in combinatie met diverse trainingen op het gebied van Logistiek, sourcing en recruitment
– Met Status Pro Vitaal vergoeden wij jouw abonnement bij de sportschool
– Geheel verzorgde team events om onze successen te vieren
– Een gedreven team van collega’s met een topsportmentaliteit!

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar ondernemende professionals die zich goed kunnen manifesteren in een prestatiegerichte organisatiecultuur. Dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar mensen die professioneel, proactief, ambitieus en gedreven zijn. Het zijn mensen die hun afspraken nakomen, openstaan voor kritiek en weten wat ze moeten doen om de volgende stappen te bereiken. Grote ambities kunnen immers alleen gerealiseerd worden als alle neuzen dezelfde kant op staan.

Interesse?
Mail ons jouw cv en motivatie per e-mail aan solliciteren@status-pro.nl of via de sollicitatie-button. Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met Samantha de la Cruz via het nummer 0172-853292.

 

Deel met een vriend