CASE

Foto Kishan - 1
bc561437_0b9f_4837_8e94_04cc82b84122
Naamloos-1 kopiëren

SAA Verzekeringen

Klant
SAA Verzekeringen
Jaar
2021
Vakgebied
BANK EN VERZEKERINGEN

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt. Vanaf de oprichting in 1982 is er als onafhankelijk assurantietussenpersoon gestaag gewerkt aan de verdere groei en professionalisering van de onderneming. Zoals hun naam aangeeft zijn zij “samenwerkers”. Dit doen zij dan ook met alle partijen die een waardevolle bijdrage kunnen geven in de bediening van hun klanten. Inmiddels behoort SAA mede door hun vele samenwerkingsverbanden tot de top 5 van assurantie-ondernemingen in Nederland waarbij zij één van de weinigen zijn die daadwerkelijk onafhankelijk zijn.

Dienstverlening zit bij SAA in de genen, hun zakelijke en particuliere klanten staan zij met raad én daad bij. Bij SAA krijg je mooie kansen aangereikt en kun je volop jezelf ontwikkelen. Grote stappen zetten, daar houden ze van. Dit doet SAA allemaal in een informele en gezellige setting, want zij willen een ‘warm bad’ zijn voor iedereen die bij hun werkt. Om dit te kunnen realiseren, ondersteunt Status Pro hen hierbij sinds 2018. In deze case komt Kishan Soerdjpal, HR Professional bij SAA Verzekeringen aan het woord. Hij vertelt over de samenwerking en hoe goed beide partijen op elkaar inspelen.

“Mijn naam is Kishan Soerdjpal. Inmiddels ben ik bijna twee jaar werkzaam als HR Professional bij SAA Verzekeringen. SAA is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke spelers in de Nederlandse assurantiemarkt. Wij hebben een bedieningsconcept voor zowel de particuliere als groot-zakelijke klanten. Vanuit meerdere vestigingen in het land bedienen wij onze klanten. Eerlijk, verantwoord en helder.

De afgelopen twee jaar heb ik als bijzonder leerzaam en motiverend ervaren. Waar we tijdens mijn indiensttreding als organisatie een transitie doorgingen met een sterke groei in het personeelsbestand en een professionaliseringsslag maakten op het gebied van HR, werken we momenteel vanuit huis en wordt er een beroep gedaan op onze wendbaarheid. Een bijzondere tijd!

De dienstverlening van Status Pro sluit goed aan bij de wensen van onze organisatie. Zo werken wij graag op basis van werving & selectie, maar is er ook mogelijkheid tot een uitzendconstructie. Daarnaast beschikt Status Pro over de kennis en expertise van de financiële dienstverlening, waardoor zij goede kandidaten kunnen aandragen. Dit helpt ons weer om stappen te maken als organisatie.

Alhoewel ik niet de keuze heb gemaakt om in zee te gaan met Status Pro, heb ik er wel bewust voor gekozen om onze samenwerking voort te zetten. Status Pro denkt graag mee bij de invulling van de vacatures en kan goed out of the box denken. Daarnaast is het contact prettig en stellen zij zich erg flexibel op. Met andere woorden; een fijne partij om mee samen te werken.

Status Pro is geen doorsnee recruitmentbureau. De verdeling tussen Accountmanagers, Recruitment Consultants en de belangrijke inzet van het Marketingteam zorgen ervoor dat zij altijd een aantal stappen vooruitdenken. Dit is overigens ook terug te zien in de dienstverlening. Het aantal diensten dat Status Pro aanbiedt neemt toe. Een mooie ontwikkeling.

De samenwerking met Jamuel ervaar ik als aangenaam en prettig. Hij denkt vaak mee over oplossingen en is aangehaakt bij de ontwikkelingen van SAA. Daarnaast biedt hij altijd een luisterend oor en staat hij open voor feedback. Verder vraagt hij goed door alvorens hij aan de slag gaat met een vacature.

SAA Verzekeringen kent verschillende mogelijkheden voor (potentiële) medewerkers. Ons concept waarbij wij alles onder één dak hebben voor klanten spreekt veel mensen aan. De combinatie van verschil- lende producten die worden aangeboden door diverse aangesloten maatschappijen maakt het werk ook leuker. Kortom, de ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij ons grenzeloos. Daarnaast zetten wij ons regelmatig in op LinkedIn, organiseren wij welkomstdagen voor stagiaires die nog aan het oriënteren zijn en houden wij regelmatig contact met scholen. Voor komend jaar staan een aantal leuke projecten op de planning, waaronder onboarding. Ik kijk er al naar uit!”

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij SAA Verzekeringen en/of een andere organisatie? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de Bank en Verzekeringen? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant, Jamuel van Aanholt via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.