Logistiek

De opkomst van digitalisering, in uitwisseling van goederen en diensten, hebben voor een intensievere kwaliteitsafhandeling gezorgd in de logistiek. Logistieke dienst organisaties die het verschil willen maken zullen aanpassingen moeten doorvoeren in de routing van hun processen en procedures, maar ook in de afstemming met toeleveranciers en klanten. Bovendien zorgt de directe handel van goederen en diensten tussen consumenten voor een toename in procedures en optimalisatie in transport afhandeling. Het overzien van verbanden tussen procedures en processen zal steeds meer onderdeel uitmaken van het efficiency vermogen van geschikte logistieke professionals. Ook zijn er hybride rollen ontstaan, de supply chain business analist en de service drone coördinator zijn slechts enkele voorbeeld functies van rollen die zijn voortgekomen uit de service verrijking van logistieke organisaties.

Wij zetten ons in om professionals te bemiddelen die volledig in spelen op de zakelijke behoeftes en de user experience tussen logistieke aanbieders en afnemers. De vormen van bemiddeling die wij aan bieden richten zich op uitzenden; detachering werving en selectie. Ook bieden wij diverse logistieke master classes die het kennis niveau en het verwerkingsvermogen van de logistieke professional verhogen en actueel houden.

Meer weten over de Logistieke functies via Status Pro?
Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle Logistieke professionals. Status Pro is de verbindende factor tussen ambitieuze professionals en interessante opdrachtgevers. Neem direct contact op met een van onze consultants voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Kenneth Ho-A-Chin
Consultant

Status Pro B.V.
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen a/d Rijn
M +31 (0)623017653
T +31 (0)172-853292
E kenneth@status-pro.nl  
U www.status-pro.nl


MVP alert

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je hier aan voor de MVP-alert en ontvang geheel vrijblijvend profielen van MVP’s binnen jouw vakgebied.

Ontvang de beste talenten binnen uw vakgebied vrijblijvend per e-mail

Cases

In het onderdeel cases kan je meer lezen over ervaringen van professionals die dankzij StatusPro een baan hebben gevonden.

Deel met een vriend