BLOG

20210614-STATUSPRO-93
20200612-STATUSPRO-103
20210614-STATUSPRO-103
20210614-STATUSPRO-100

The Status Pro Times: Student met eigen vestiging

Voor Banken en Verzekeraars bemiddelen wij adviseurs met Wft-certificaten en CDD-/ AML-specialisten. Jamuel beschikt over ruim 6 jaar werkervaring in recruitment en heeft een achtergrond in sales. In 2018 is hij zich vanuit zijn eigen vestiging in Groningen gaan specialiseren in het bank- en verzekeringswezen, wat uiteindelijk mooie bemiddelingen en samenwerkingen tot stand heeft gebracht bij opdrachtgevers als Univé, Mercedes-Benz Financial Services en SAA Verzekeringen. Leuk detail, Jamuel studeert momenteel af aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij volgt de deeltijd opleiding Commerciële Economie en draagt de verantwoordelijkheid over de Business Unit Bank- en Verzekeringen en ons team in Groningen.

“In 2016 begon ik, parttime naast mijn mbo-studie, bij Status Pro als Talent Sourcer. Ik wilde een functie bekleden in het verlengde van mijn opleiding en ambities. Ik werd aangesloten op een aantal opdrachtgevers zoals KPN en Ziggo, waarbij ik begon met het sourcen van geschikte kandidaten. Na een aantal succesvolle bemiddelingen ging ik steeds meer recruitment- en sales werkzaamheden verrichten om mijzelf verder te ontwikkelen als Recruitment Consultant.

Ondanks dat ik wist dat ik verder wilde studeren, kreeg ik snel in de gaten dat er ontzettend veel mogelijkheden waren in deze branche en – ook niet geheel onbelangrijk – dat ik er heel veel plezier in had. In 2018 besloot ik om een enorme kans aan te grijpen met het opzetten van een eigen vestiging in Groningen in combinatie met een deeltijd hbo opleiding. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd, hebben we een succes volle Business Unit opgezet met prachtige opdrachtgevers en hebben wij het team uitgebreid.

Mijn persoonlijke hoogtepunten van de afgelopen jaren zijn toch wel de klanten waar we de afgelopen jaren mee zijn gaan samenwerken. Als voorbeeld noem ik Mercedes-Benz. Dit vind ik een prachtig automerk en momenteel werken wij samen met de financial services afdeling van Mercedes-Benz. Elke succesvolle bemiddeling of nieuwe klant is voor mij een hoogtepunt en voelt nooit als normaal of als vanzelfsprekend. Je helpt professionals wel echt aan een baan, waarmee zij vervolgens in hun levensonderhoud kunnen voorzien en hun carrière verder kunnen ontwikkelen.

Verder zijn mijn hoogtepunten de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt met de vestiging Groningen. In 2018 begonnen op 15 vierkante meter en uiteindelijk naar een groter kantoor met meer werkplekken. In 2021 gaan wij het team nog verder uitbreiden met Talent Sourcers en Recruitment Consultants.

Mijn ambitie is om het domein Bank- en Verzekeringen nog meer op de kaart te zetten. Dit met als uitgangspunt om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Om deze reden is het belangrijk om het team uit te breiden met Recruitment professionals die onderdeel van ons succes willen zijn. In samenwerking met het hoofdkantoor en afgaande op de groei die we momenteel doormaken zie ik de komende periode met ontzettend veel vertrouwen tegemoet.”

Bron: ‘The Status Pro Times’, Jamuel van Aanholt

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media