Missie

Wij bestaan om de verwachtingen en ambities van onze klanten en kandidaten te matchen.

Visie

Wij willen een duurzame bemiddelingspartner zijn voor zowel klant als kandidaat.

Over Status Pro

Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor, zowel klant als kandidaat werken wij met specialisten in detachering, uitzenden en werving & selectie. Dit zijn praktijk deskundige consultants met een achtergrond binnen een bepaald vakgebied. Vaak zijn dit professionals die jarenlange ervaring hebben opgedaan in Sales & Marketing, IT en/of Logistiek en van daaruit de stap naar het recruitment vak hebben gemaakt. Mede door deze specifieke achtergrond in combinatie met de juiste sociale vaardigheden zijn zij in staat om kandidaten en opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen.

Meer weten over de unieke benadering van Status Pro? Neem direct contact op met een van onze consultants.

Kernwaarden

Kernwaarden zijn diep verankerde overtuigingen die ons beeld en oordeel filteren over onszelf en over anderen. Zeggen kwaliteiten vooral hoe je dingen doet, en waar je goed in bent, waarden verklaren waarom je dingen doet. Deze kernwaarden zijn dus drijfveren die het waarom van onze handelen verklaren.

Dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar mensen die professioneel, proactief, ambitieus en gedreven zijn. Het zijn mensen die hun afspraken nakomen, openstaan voor kritiek en weten wat ze moeten doen om de volgende stap te bereiken. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de opdrachtgevers en de bedrijven waar Status Pro mee werkt. Grote ambities kunnen immers alleen gerealiseerd worden als alle neuzen dezelfde kant op staan.

WERKEN BIJ STATUS PRO

Moving up in the world. Welcome to the big leagues.

Onze consultants werken vanuit een 360°-approach. Voor een goede consultant is het niet voldoende om alleen betrokken te zijn. Zij moeten bij Status Pro ook beschikken over domeinkennis en de ervaring om met klanten en professionals in gesprek te gaan. Onze consultants zijn thuis op het gebied van Sales, Marketing, IT en/of Logistiek. Dit zorgt ervoor dat, zowel kandidaten als opdrachtgevers in het gehele traject uitsluitend contact hebben met een trusted advisor.

Wil je meer weten over een specifieke vacature of staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan jouw cv en motivatie per e-mail via solliciteren@status-pro.nl.

Job Posting Title Location Department Date
Stagiair(e) Recruiter Sales & Marketing Alphen aan den Rijn Sales & Marketing
Stagiair(e) Recruiter Logistiek Alphen aan den Rijn Logistiek
Stagiair(e) Recruiter IT Alphen aan den Rijn IT
Recruiter Logistiek Alphen aan den Rijn Logistiek
Recruiter IT Alphen aan den Rijn IT
Recruitment Consultant Sales & Marketing Alphen aan den Rijn Sales & Marketing
Recruitment Consultant Logistiek Alphen aan den Rijn Logistiek
Recruitment Consultant IT Alphen aan den Rijn IT
Recruiter Sales & Marketing Alphen aan den Rijn Sales & Marketing

Onze partners

Deel met een vriend