Sales Professional

De vakgebieden sales & marketing zijn met de opkomst van nieuwe media en technologieën razendsnel aan het veranderen. Dit heeft niet alleen te maken met veranderende wensen van de consument, ook het aantal kanalen en nieuwe producten waar klanten toegang toe hebben neemt snel toe. Hoe blijf je relevant als de consumptie van producten en diensten zo divers en aan verandering onderhevig is? Wij zijn van mening dat ambitieuze professionals met de juiste werkmentaliteit en een goede achtergrond qua vakkennis, opleiding en (werk-)ervaring het verschil kunnen maken!

De huidige sales professionals komen er niet meer mee weg om enkel te denken aan het transactioneel verkopen van een product en/of dienst. Onze kandidaten zijn pro-actieve sales professionals die kunnen optreden als een trusted advisor binnen een bepaald vakgebied. Dit houdt in dat zij – vaak oplossingsgericht – middels een ‘consultative selling approach’ werken om prospects en klanten vanuit een adviserende rol een product of dienst aan te bieden. Belangrijk detail hierin is dat zij niet enkel het closen van een deal voor ogen hebben, maar ook denken aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame klantrelatie. Dit gaat vaak gepaard met beheersen van de juiste domeinkennis binnen een specifieke branche.

Estafano van Aanholt
Managing Director

Status Pro B.V.
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen a/d Rijn
T +31 (0)172853292
M +31 (0)624 412 650
E e.vanaanholt@status-pro.nl
U www.status-pro.nl


MVP alert

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je hier aan voor de MVP-alert en ontvang geheel vrijblijvend profielen van MVP’s binnen jouw vakgebied.

Ontvang de beste talenten binnen uw vakgebied vrijblijvend per e-mail

Cases

In het onderdeel cases kan je meer lezen over ervaringen van professionals die dankzij StatusPro een baan hebben gevonden.

Deel met een vriend