Business Development Manager

Life After Football is als multimediaal platform enig in zijn soort. Acht jaar alweer zijn zij in heel Europa actief op het gebied van media- en lifestyleconcepten (print, events, online en een televisievariant). De betrokkenheid van en medewerking vanuit de professionele voetbalwereld zijn absoluut uniek. In combinatie met geselecteerde partners uit het luxe lifestylesegment zorgt dit voor een intense beleving met veel aantrekkingskracht en interesse vanuit de doelgroep.

Life After Football staat garant voor een groot en kwalitatief hoogstaand bereik binnen het professionele voetbal. Zij bieden bedrijven de gelegenheid hun producten onder de aandacht te brengen bij deze bijzondere, tamelijk gesloten doelgroep. De kracht van Life After Football is een actueel netwerk van iedereen die iets te betekenen heeft binnen het profvoetbal in Europa.

Status Pro heeft voor dit project een interim Business Development Manager ingezet. Hij heeft zich beziggehouden met de uitbreiding van het concept naar Europa. Dit begon met een gedegen marktanalyse, marketing- en salesplan. Hierbij lag de doelstelling bij het vergroten van de naamsbekendheid, adviseren in sales & marketing gerelateerde activiteiten, organiseren van lifestyle events en het genereren van nieuwe klanten. Het concept is zeer succesvol geïntroduceerd in Europa, waarna de werkzaamheden zijn overgedragen aan een vaste medewerker.

Deel met een vriend