Friend of the Brand bemiddeling

SUPP24 ontwikkelt hoogwaardige en innovatieve sportsupplementen die effectief en makkelijk in gebruik zijn. SUPP24 heeft als missie om sporters te helpen in het behalen van hun doelen. Of je nu beginnende sporter bent of actief op hoog niveau. Wij zorgen er elke dag voor dat jij de beste producten beschikbaar hebt om optimaal te kunnen presteren. Niet voor niets is onze slogan; Small Shots, Big Results

Fajah Lourens beschikt met MyKillerBodyMotivation over een van de grootste sportplatformen in Nederland. Maandelijks trekt zij meer dan 500.000 bezoekers over de streep om meer te sporten en bewuster om te gaan met voeding.

Gezien de gezamenlijke ambities van beide partijen om te streven naar een gezonde lifestyle voor klanten en volgers in combinatie met een gelijkwaardige doelgroep heeft Status Pro een sterke match geconstateerd! Wij hebben op deze manier een unieke bemiddeling tot stand gebracht en vanuit onze marketing expertise, de basis gelegd voor een succesvolle Friend of the Brand campagne tussen SUPP24 en Fajah Lourens.

Deel met een vriend