VACATURE ALERT
REFER A FRIEND
DIRECT CONTACT

Don't wait for the opportunity create it!

You + Status Pro = Dream job!

Marketing Professionals

Onze marketeers zijn trendsetters in nieuwe media. De markt is razendsnel aan het veranderen. Dit heeft niet alleen te maken met veranderende wensen van de consument, ook het aantal (social-) mediakanalen en nieuwe producten waar klanten toegang toe hebben neemt snel toe. Hoe blijf je relevant als de consumptie van media en goederen zo divers en aan verandering onderhevig is? Het is de kunst om deze veranderingen naar je hand te zetten en om succesvol in te spelen om de aandacht op een bepaald merk of product te vestigen vanuit een gedegen marketingplan.

De laatste marketing vacatures voor jou.

Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor, zowel klant als kandidaat werken wij met specialisten in detachering, uitzenden en werving & selectie.

Thatiana Palitos

Bereikbaar via e-mail of telefoon op:
hello@status-pro.nl
0172-853292

of stuur een bericht via het contactformulier

Bekijk alle vacatures

Wij zijn
Status Pro.

Wat is momenteel jouw Status? Status Pro brengt organisaties in contact met de juiste professionals met ambitie! In de perfecte wereld komt elke professional op het ideale moment tijdens zijn of haar loopbaan in contact met de werkgever die op dat moment behoefte heeft aan expertise in combinatie met de juiste persoonlijkheid. Wij bieden mogelijkheden die mensen en bedrijven op innovatieve manieren met elkaar in contact brengen. Professionals die er naar streven om de beste in hun vakgebied te zijn, zich steeds verder willen ontwikkelen en bereid zijn hard te werken om de beoogde doelstellingen te behalen zijn bij ons aan het juiste adres.

Over ons