Marketing Professional

‘Marketing 4.0’ beschrijft een totaal nieuwe manier om naar marketing te kijken en geeft vernieuwende inzichten in hoe klanten vandaag de dag beslissingen nemen. Dit heeft niet alleen te maken met veranderende wensen van de consument, ook het aantal kanalen en nieuwe producten waar klanten toegang toe hebben neemt snel toe. Hoe blijf je relevant als de consumptie van producten en diensten zo divers en aan verandering onderhevig is? Wij zijn van mening dat ambitieuze professionals met de juiste werkmentaliteit en een goede achtergrond qua vakkennis, opleiding en (werk-)ervaring het verschil kunnen maken!

Onze marketeers zijn trendsetters in nieuwe media. De markt is razendsnel aan het veranderen. Dit heeft niet alleen te maken met veranderende wensen van de consument, ook het aantal (social-) mediakanalen en nieuwe producten waar klanten toegang toe hebben neemt snel toe. Hoe blijf je relevant als de consumptie van media en goederen zo divers en aan verandering onderhevig is? Het is de kunst om deze veranderingen naar je hand te zetten en om succesvol in te spelen om de aandacht op een bepaald merk of product te vestigen vanuit een gedegen marketingplan.

Ben jij een MVP en wil je kennismaken?

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw carrière kan betekenen? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of bekijk hier het overzicht van onze vacatures.

REFER A FRIEND!

Ken jij een Marketing professional die perfect aansluit op een of meerdere vacatures? Neem direct contact op met een consultant, breng ons in contact met iemand uit jouw netwerk en verdien €350,- netto.

Bo van Rijn
Recruitment Consultant

Status Pro B.V.
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen a/d Rijn
T +31 (0)172 853 292
E bo@status-pro.nl
U www.status-pro.nl


Cases

In het onderdeel cases kan je meer lezen over ervaringen van professionals die dankzij StatusPro een baan hebben gevonden.

Deel met een vriend