VACATURE ALERT
REFER A FRIEND
DIRECT CONTACT

Anouk Taribuka, HR Manager bij Kraton Polymers

Gedurende de opdrachten waar Status Pro voor is benaderd ben ik erg te spreken over de professionaliteit met betrekking tot het snelle schakelen, de communicatie en directe feedback van beide kanten ter bevordering van de samenwerking.

Anouk Taribuka
HR Manager bij Kraton Polymers
Moss Dolman, Product Manager bij Motorola

Talented, nice, trendy and smart. Always on top of business!

Moss Dolman
Product Manager bij Motorola

Status Pro probeert echt met ons als organisatie mee te denken. Ze proberen niet alleen een match te maken tussen kandidaten en organisatie, maar ook qua werkervaring en persoonlijkheid. Ze stellen de kandidaten voor met alle relevante informatie wat ervoor zorgt dat wij ons kunnen focussen op onze eigen business.

Remon van Es
Branch Manager bij FlyUs

Vastberaden om de beste kandidaten te vinden.

Wij vinden de beste talenten en deskundigen! Onze Recruitment Marketeers creëren effectieve crossmediale wervingscampagnes. Want professionals bemiddelen voor sterke werkgevers is wat we doen — dag in, dag uit. Status Pro biedt mogelijkheden die mensen en bedrijven op innovatieve manieren met elkaar in contact brengen.

  • Specialisten in detachering, uitzenden, interim en werving & selectie
  • Deskundige consultants met een achtergrond binnen IT, Bank en Verzekeringen en Logistiek
  • No hire, no pay!
  • Wervingsfee vanaf 18% o.b.v. het bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld
  • Garantiestelling op iedere eerste plaatsing bij eventueel vervroegd uitdiensttreding
  • Wij leveren expertise, commitment en verhogen uw flexibiliteit

Hoe wij de beste
kandidaten vinden.

Voor de één pakken we alles van A tot Z op, de ander helpen we met een deel van het recruitment proces. Van het invullen van enkele vacatures tot strategisch advies op het gebied van employer branding en het opzetten van unieke wervingscampagnes.

Werkwijze stap 1

We maken eerst een goede inventarisatie van het functieprofiel, persoonlijkheid, arbeidsvoorwaarden en praktische zaken die van invloed zijn.

Werkwijze stap 2

Op basis van deze informatie en onze expertise stellen wij een effectief recruitment plan op en werken wij naar meetbare targets en deadlines.

Werkwijze stap 3

Vervolgens stellen wij uitsluitend kwalitatief sterke kandidaten voor die matchen met de verwachtingen. Een leuk feitje, 80% van onze voorgestelde kandidaten wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze stap 4

Wij begeleiden het hele recruitmentproces van A tot Z aan, zowel aan de zijde van de klant als kandidaat. Ook na plaatsing onderhouden we het contact met beide partijen.

Zane Drijsen

Bereikbaar via e-mail of telefoon op:
zane@status-pro.nl
0172-853292

of stuur een bericht via het contactformulier

MVP alert

Wil je een e-mail ontvangen zodra wij en soortgelijke vacature binnenkrijgen?

MVP alert

Op het moment dat wij een vacature online plaatsen krijg jij hiervan direct en notificatie in jouw e-mail.

Thatiana Rodrigues Palitos

Bereikbaar via e-mail of telefoon op:
Solliciteren@status-pro.nl
0172-853292

of stuur een bericht via het contactformulier

Status Pro heeft mij enorm geholpen een nieuwe baan te vinden

Vaak zijn ‘headhunters’vrij agressief of te joviaal bij het benaderen, maar met Status Pro kreeg ik dat gevoel niet. Keurig netjes en hield Hans mij goed op de hoogte over de ontwikkelingen. Zeer prettig contact met hem gehad.

Arjen Nap
Senior System Administrator bij Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Status Pro heeft mij in de persoon van Hans op een zeer professionele en toch persoonlijke wijze naar nieuwe uitdaging gebracht. Door zijn kennis van de markt en mijn wensen is dit in korte termijn geregeld. Binnen 3 weken na het eerste contact over de functie was de arbeidsovereenkomst getekend. In het hele proces heeft Hans constant contact gehouden en ook geadviseerd. De snelheid van schakelen en het nakomen van de gemaakte afspraken maakt dat ik Hans adviseer bij bekenden van mij.

Rene Makking
Senior Bid Manager bij Capgemini Nederland

Status Pro heeft me enorm geholpen een nieuwe baan te vinden bij een bedrijf waar mijn interesses en kwaliteiten liggen (namelijk foodora.nl).

Met al veel ervaring in de horeca, maar ook als projectmanager bij een hospitality projectbureau, was de functie als Sales Representative bij een horeca gerelateerd bedrijf op mijn lijf geschreven.

Daphne Decornez 3
Sales representative @ Foodora

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik Estafano leren kennen als een ambitieuze professional en dit vertaalt hij duidelijk door naar zijn organisatie Status Pro. De persoonlijke begeleiding, eerlijkheid, interesse in wat mij als persoon beweegt en waar ik heen wil, het voorbereiden van een gesprek en de nazorg geven mij het gevoel dat Status Pro een organisatie is die zowel mij op de juiste plek wilt krijgen, maar ook zeker de juiste persoon wilt filteren voor de opdrachtgever.

Jeroen van Bochoven
Medewerker Commerciële Binnendienst bij VW Pon

Ik kende Zane Drijsen (en Status Pro) niet, tot hij mij out of the blue benaderde voor een functie. De functie die uiteindelijk zou leiden tot mijn nieuwe baan. Al onze contacten kenmerkten zich door een buitengewoon prettige sfeer. Zane is vrolijk, stelt goede vragen, maar weet de cliënt ook te motiveren voor de functie die hij in de aanbieding heeft. Zane maakt duidelijke afspraken en houdt zich er ook aan.

Peter Groen
Reporting & Analyses bij Nippon Express (Nederland) B.V.

Ik heb Hans van Status Pro leren kennen als een professional die zich aan zijn afspraken houdt. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Hij heeft voor mij een baan gevonden die precies bij mij past.

Sven van der Veen
Senior Systeembeheerder bij BICT Groep
LET'S TALK!
MEER OVER ONZE PARTNERS

Mooie cases bij
prachtige bedrijven.

Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor, zowel klant als kandidaat werken wij met specialisten in detachering, uitzenden en werving & selectie.

Wij zijn
Status Pro.

Wat is momenteel jouw Status? Status Pro brengt organisaties in contact met de juiste professionals met ambitie! In de perfecte wereld komt elke professional op het ideale moment tijdens zijn of haar loopbaan in contact met de werkgever die op dat moment behoefte heeft aan expertise in combinatie met de juiste persoonlijkheid. Wij bieden mogelijkheden die mensen en bedrijven op innovatieve manieren met elkaar in contact brengen. Professionals die er naar streven om de beste in hun vakgebied te zijn, zich steeds verder willen ontwikkelen en bereid zijn hard te werken om de beoogde doelstellingen te behalen zijn bij ons aan het juiste adres.

Over ons