Wat wij doen

Naast het invullen van uw vacatures zijn wij van mening nog meer van waarde te kunnen zijn voor uw organisatie. Hoe? Dat leest u hier!
diensten1

Professionals met de juiste ambities

Wij verbinden u aan de juiste professionals tegen gunstige voorwaarden.

Status Pro richt zich met name op de bemiddeling van Sales, Marketing, Finance, ICT en HR Professionals. Wij ondersteunen hierin de kwaliteit van HR-afdelingen en faciliteren de behoefte aan Professionals voor contracten van bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur. Bovendien zijn wij door ons netwerk en innovatieve tools in staat om snel te schakelen.

Uw vacatures en projecten kunnen worden ingevuld op basis van:

  • Werving & Selectie
  • Detachering
  • Interim Professionals
  • Executive Search

Het vergroten van onze waarde voor uw organisatie

Pro-actief meedenken in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Met veel plezier begeleiden, coachen en adviseren wij medewerkers, leidinggevenden en organisaties. Het verbinden plus meedenken in bijvoorbeeld het verbeteren van specifieke bedrijfsprocessen is exact waar onze competenties liggen. Doelstelling hierbij is om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren en altijd vanuit een sales georiënteerde benadering.

diensten2
diensten3

Full Service Solution Seller

Meer dan enkel het invullen van uw vacatures.

Onze expertise zit voornamelijk in de vakgebieden Sales, Marketing, Finance, ICT & HR. Vandaag de dag zijn deze disciplines onlosmakelijk aan elkaar gebonden en hebben wij ons ontwikkeld tot een Full Service Solution Seller. Wij denken dan ook graag met uw organisatie mee over de invulling van bijvoorbeeld;

  • Recruitment processen
  • Sales activiteiten
  • (Online) marketingstrategieën
  • IT-oplossingen

Recruitment, consultancy and more..

Naast de bemiddeling voor onze Professionals en opdrachtgevers bieden wij een breed scala van diensten aan om onze klanten te ondersteunen. Vaak is dit een samenhang van de werving en selectie procedure of juist een bedrijfsonderdeel waarbij Status Pro gezien onze ervaring & expertise een meerwaarde kan bieden.
Employer branding
Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen bij het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.
(New-) Business Development
Het realiseren van nieuwe zakelijke kansen, door middel van productontwikkeling, business model design, marketing en/of sales.
Marketing & PR
Aandragen van innovatieve tools en nieuwe inzichten om de gewenste doelstellingen te realiseren, zoals meer awareness en omzet.
ICT Projecten
Uw ICT-vraagstukken worden adequaat en onder de juiste voorwaarden opgelost door de flexibele inzet van onze IT Professionals.
HR advies
Wij adviseren directies, het management en werknemers op het gebied van Personeel & Organisatie.
Payrolling
Personeel in dienst en neemt dit teveel juridische en administratieve handelingen met zich mee? Wij bieden u diverse uitkomsten!

De stappen die wij nemen in onze projecten

In ieder project waaraan wij werken, doorlopen wij altijd graag een aantal belangrijke stappen om de volledige tevredenheid van onze klanten te kunnen garanderen.
Analyse
In deze fase bepalen wij waar uw exacte behoefte ligt in een vacature en/of specifiek vraagstuk.
Brainstormen
Vervolgens worden de initiatieven, werkwijze en beoogde resultaten met u besproken.
Uitvoering
Status Pro voert voor u de werkzaamheden uit, zoals start recruitment-proces. Pro-actief benaderen en selecteren van kandidaten.
Resultaat
In deze fase worden de kandidaten voorgesteld en/of diensten geleverd.
Evaluatie
De werkzaamheden worden geëvalueerd en de (nieuwe) doelstellingen worden in kaart gebracht.

Onze Referenties

Wat anderen over ons zeggen
“Toen ik door Status Pro gebeld werd, merkte ik al dat zij het anders aanpakken dan andere bemiddelaars. De consultant benaderde me met een passende functie en nam uitgebreid de tijd om erachter te komen of ik bij het bedrijf zou passen”.
Author Photo
Steven Bakker
NederlandContent Marketeer bij Emeritor
“Status Pro heeft me enorm geholpen een nieuwe baan te vinden bij een bedrijf waar mijn interesses en kwaliteiten liggen”
Author Photo
Daphne Descornez
NederlandAccountmanager bij Foodora
“Gedurende de opdrachten waar Status Pro voor is benaderd ben ik erg te spreken over de professionaliteit met betrekking tot het snelle schakelen, de communicatie en directe feedback van beide kanten ter bevordering van de samenwerking”.
Author Photo
Anouk Taribuka
NederlandHR Professional bij Kraton Polymers
“De persoonlijke begeleiding, eerlijkheid, interesse in wat mij als persoon beweegt en waar ik heen wil, het voorbereiden van een gesprek en de nazorg geven mij het gevoel dat Status Pro een organisatie is die mij op de juiste plek wilt krijgen”.
Author Photo
Jeroen van Bochoven
NederlandAccountmanager Caffè Zarazzo