VACATURE ALERT
REFER A FRIEND
DIRECT CONTACT

Wie wij zijn en wat wij doen.

De verbindende factor tussen
ambitieuze professionals en opdrachtgevers.

Status Pro is altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Talent dat onderweg is met het behalen van doelen, open staat voor nieuwe uitdagingen, anderen stimuleert in hun carrière, en zich ontwikkeld tot de beste versie van zichzelf; persoonlijk en professioneel.

Piet Kruijt, Directeur bij E-Milers.com B.V.

Na een zeer efficiente en deskundige intake heeft Status Pro in zeer korte tijd uit ruim 100 kandidaten de vacature van Sales Manager voor Segway/Ninebot Nederland weten in te vullen. De innemende en correcte wijze van optreden sprak ons zeer aan.

Piet Kruijt
Directeur bij E-Milers.com B.V.
Anouk Taribuka, HR Manager bij Kraton Polymers.

Gedurende de opdrachten waar Status Pro voor is benaderd ben ik erg te spreken over de professionaliteit met betrekking tot het snelle schakelen, de communicatie en directe feedback van beide kanten ter bevordering van de samenwerking.

Anouk Taribuka
HR Manager bij Kraton Polymers
Moss Dolman, Product Manager bij Motorola.

Talented, nice, trendy and smart. Always on top of business!

Moss Dolman
Product Manager bij Motorola

Status Pro probeert echt met ons als organisatie mee te denken. Ze proberen niet alleen een match te maken tussen kandidaten en organisatie, maar ook qua werkervaring en persoonlijkheid. Ze stellen de kandidaten voor met alle relevante informatie wat ervoor zorgt dat wij ons kunnen focussen op onze eigen business.

Remon van Es
Branch Manager bij FlyUs

Vastberaden om jouw droombaan te vinden.

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw carrière kan betekenen? Top notch vacatures bij sterke werkgevers mag je sowieso van ons verwachten. Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden.

  • Werken bij ambitieuze bedrijven van het MKB tot Groot Zakelijk
  • Praktijk deskundige Consultants die dezelfde 'taal' spreken
  • Aansluiten bij onze opdrachtgevers op basis van uitzenden, detachering, werving & selectie of interim
  • Jouw zaakwaarnemer op de arbeidsmarkt
  • Wij zijn realistisch, ambitieus, rechtdoorzee en altijd eerlijk. What you see is what you get!

Wij zijn
Status Pro.

Wat is momenteel jouw Status? Status Pro brengt organisaties in contact met de juiste professionals met ambitie! In de perfecte wereld komt elke professional op het ideale moment tijdens zijn of haar loopbaan in contact met de werkgever die op dat moment behoefte heeft aan expertise in combinatie met de juiste persoonlijkheid. Wij bieden mogelijkheden die mensen en bedrijven op innovatieve manieren met elkaar in contact brengen. Professionals die er naar streven om de beste in hun vakgebied te zijn, zich steeds verder willen ontwikkelen en bereid zijn hard te werken om de beoogde doelstellingen te behalen zijn bij ons aan het juiste adres.

Over ons