BLOG

MicrosoftTeams-image (13)

De samenwerking van Heinenoord Holding en Status Pro als exclusieve recruitment partner

Heinenoord Holding heeft Status Pro aangesteld als exclusieve recruitment partner. Beide partijen werkten al succesvol met elkaar samen en besloten de samenwerking te intensiveren. Naast de invulling van de vacatures bij alle entiteiten die vallen onder de Heinenoord Holding, is Status Pro ook verantwoordelijk voor de employer branding, werken bij website en vacature marketing. Jamuel van Aanholt, Managing Consultant bij Status Pro vertelt hier meer over.

Hoe is de samenwerking met Heinenoord tot stand gekomen?

“Ongeveer anderhalf jaar geleden zag ik een vacature voorbij komen als ‘Klantadviseur Particulier’. Op dat moment bemiddelde ik een kandidaat uit de nabije omgeving die goed aansloot op het functieprofiel. Ik heb toen gebeld met de toenmalige HR Manager en gevraagd of ik de kandidaat met hem kon delen voor de vacature. Hier stonden ze voor open en zo is eigenlijk de samenwerking tot stand gekomen.”

Waarin versterken Heinenoord en Status Pro elkaar?
“We versterken elkaar, omdat we gebruik maken van elkaars krachten. Wij zijn constant bezig met het bemiddelen van professionals binnen de verzekeringen en indien er voor één van die professionals een mogelijkheid is binnen Heinenoord, kunnen we dit aan hen voorleggen. Wij kunnen dus mooie carrièremogelijkheden aanbieden aan kandidaten en door onze samenwerking heeft Heinenoord geen omkijken naar hun openstaande vacatures en kunnen zij zich bezighouden met hetgeen waar zij goed in zijn.”

Wat voor type organisatie is Heinenoord?
“Heinenoord kent een platte organisatiestructuur met ambitieuze mensen. Ze zijn vol op aan het groeien en staan altijd open om te sparren over verbeteringen. Ik merk ook over het algemeen dat de medewerkers die we er plaatsen er vaak voor langere tijd zitten. Dit zegt denk ik ook veel over de type organisatie.”

Wat voor type professionals zoekt Heinenoord?
“Eigenlijk van allerlei soorten type professionals. Hele ervaren en specialistische mensen tot mensen die de ambitie hebben om in de verzekeringsbranche te gaan werken en zich hierin willen ontwikkelen. Heinenoord staat ook open voor mensen die zichzelf willen omscholen. Hierdoor kunnen we vrijwel altijd wat betekenen voor professionals.”

Wat heeft de organisatie te bieden aan haar (nieuwe) medewerkers?
“Heinenoord biedt opleidingsmogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en vooral stabiliteit aan de medewerkers. Daarnaast ook super veel uitdaging, omdat het bedrijf ontzettend aan het groeien is en hier nieuwe dingen bij komen kijken. Mensen kunnen met nieuwe initiatieven komen en hier wordt ook serieus gehoor aan gegeven.”

Welke ontwikkelingen spelen zich momenteel af binnen Heinenoord en wat voor kansen biedt het?
“Op dit moment zijn zij bezig met het doen van overnames. Hierdoor krijgt Heinenoord een steeds groter marktaandeel in de markt. Dit biedt voor medewerkers heel veel kansen, omdat er dan ook steeds weer meer plekken vrij komen en professionals hierin kunnen meegroeien.”

Kom het team versterken!
Bij Heinenoord zijn ze altijd op zoek naar mensen die kansen zien én grijpen. Ze hebben een gezellig team dat hard werkt om het bedrijf te laten groeien. Wil jij hier onderdeel van zijn? Bekijk de vacatures of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media