BLOG

IMG_0586

“Status Pro bracht me onder de aandacht bij Mercedes-Benz Financial Services en hielp me aan deze waardevolle bijbaan.”

Maak kennis met Sasha Bakradze, een ambitieuze 19-jarige studente HBO International Business Studies uit Gorinchem. Sasha heeft zojuist haar derde jaar afgerond en staat op het punt haar vierde jaar te beginnen. Sinds halverwege april is ze gestart als Credit Administrator bij Mercedes- Benz Financial Services. In dit interview deelt Sasha haar ervaring over hoe Status Pro haar heeft geholpen bij het vinden van een waardevolle bijbaan, haar dagelijkse werkzaamheden en de balans tussen haar studie en werk.

“In mijn zoektocht naar een passende zomerbaan werd ik gebeld door Yashmin Krijgsveld, Recruitment Consultant bij Status Pro. Ze kwam mijn profiel tegen en vond het perfect passen bij de vacature Credit Administrator bij Mercedes-Benz Financial Services. Tijdens mijn zoektocht naar een zomerbaan had ik al met meerdere Recruiters gesproken, maar het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Yashmin maakten echt een verschil.Na het afronden van mijn stage bij L’Oréal was ik op zoek naar een baan voor de zomer waarin ik mijnopgedane kennis kon inzetten en uitbreiden. Een functie bij Mercedes-Benz Financial Services sprak mij het meeste aan vanwege de connectie met de corporate wereld. Status Pro bracht me onder de aandacht bij Mercedes-Benz Financial Services en hielp me aan deze waardevolle bijbaan.

Het meest waardevolle aspect van Status Pro vond ik de samenwerking met sterke merken. Dit zorgde ervoor dat ik direct aan een passende en waardevolle zomerbaan geholpen werd. Vanaf het eerste moment kreeg ik een vaste contactpersoon toegewezen, wat zorgde voor duidelijkheid en persoonlijke begeleiding.

Als Credit Administrator bij Mercedes-Benz Financial Services begin ik mijn werkdag altijd om 8 uur met een goede kop koffie. Ik duik daarna direct de mailboxen in en zorg ervoor dat contracten correct verwerkt en verstuurd worden. Dankzij een goed inwerktraject kan ik nu grotendeels zelfstandig werken en heb ik regelmatig klantcontact. Ik wil graag nog meer leren en gelukkig is daar straks ook ruimte voor.

Tijdens mijn inwerkperiode vond ik wel het lastig om meteen vol gas te geven omdat ik nog niet alle systemen en processen kende. Deze uitdaging heb ik overwonnen door samen te werken en te sparren met collega’s die mij inwerkten.

Tevens haal ik veel voldoening uit het feit dat ik verantwoordelijk ben voor belangrijke documenten zoals contracten. Het idee dat mijn naam op deze documenten staat, omdat ik ze heb afgehandeld, vind ik erg leuk. Contracten zijn essentieel omdat ze betrekking hebben op iets waardevols als een auto.

Daarnaast doe ik allerlei vaardigheden op die zeer handig zijn voor in de toekomst. Denk aan het professioneel communiceren met klanten en het correct afhandelen van klachten. Dit is iets waar je bij elke toekomstige werkgever wat aan gaat hebben.

Wat betreft de balans tussen mijn studie en bijbaan, die is heel goed. Ik heb net mijn derde jaar afgerond en kan nu fulltime werken bij Mercedes-Benz Financial Services. Toen ik nog naar school moest, werkte ik parttime. Het was belangrijk om mijn schoolwerk op tijd af te hebben en goed te plannen welke dagen ik kon werken. Gelukkig was Mercedes-Benz Financial Services hierin flexibel, wat me hielp mijn derde jaar succesvol af te ronden.

Als ik een advies mag geven aan medestudenten die een bijbaan zoeken naast hun studie zou ik zeker zeggen, verdeel je uren goed en communiceer helder met je leidinggevende. Onverwachte zaken met werk of school kunnen altijd voorkomen, maar het is belangrijk om prioriteiten te stellen. Stay in school! Met deze aanpak blijf ik werken aan mijn toekomst en geniet ik van mijn tijd bij Mercedes-Benz Financial Services. Hoewel ik misschien niet per se in de financiële sector verder wil, sluit ik een functie binnen Mercedes-Benz Financial Services na mijn studie zeker niet uit!”

Connecting Talent with Opportunity
Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Mercedes-Benz Financial Services en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de verzekeringen? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant Banking & Insurance, Yashmin Krijgsveld via hello@status-pro.nl of bel naar 050-2064020.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media