BLOG

MicrosoftTeams-image (10)

Met Fidus zelfverzekerd door het leven!

Fidus is een financieel adviesbureau met een specialisatie in vrijwel alle financiële zaken. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioenen, hypotheken en leningen. Met de slogan ‘Met Fidus ga je zelfverzekerd door het leven’ zorgt Fidus met een team van meer dan 350 adviseurs ervoor dat alle klanten financieel ontzorgd worden. Het bedrijf heeft vestigingen over het gehele land waarin alle teams 24/7 klaarstaan voor hun klanten.  

Fidus werkt onafhankelijk en heeft met meer dan 150 verzekeraars samenwerkingen gerealiseerd. Daarnaast werkt de organisatie met zowel Nederlandse als Internationale partners om op financiële gebieden zijn klanten te ontzorgen. Dit geeft Fidus de toegang tot een breed aanbod aan diensten waardoor de financieel adviseurs voor elke situatie een passende oplossing weten te verkrijgen.

Het succes van Fidus is zowel extern als intern te zien. Het klantenbestand blijft alsmaar groeien en om de belofte ‘24/7 klaar staan’ waar te maken, is het van belang dat het team mee kan en blijft groeien. De samenwerking met Status Pro is mede hierdoor in het leven geroepen. Status Pro ondersteunt Fidus op gebied van Employer Branding, beheert de werken bij site en gaat dagelijks opzoek naar de juiste professionals. Om de beste service te bieden wordt de voornaamste focus gelegd op de kwaliteiten van de kandidaten. Status Pro gelooft dat kwaliteit in de kleinste hoek schuilt. Een goed voorbeeld hiervan is Tatiana.

Tatiana was ruim een jaar opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ze had talloze gesprekken gevoerd, maar helaas zonder succes. Het is bekend dat veel bedrijven sceptisch zijn over professionals die een carrière pauze hebben gehad. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Echter heeft Status Pro na een uitgebreide intake ervoor gekozen, Tatiana bij de opdrachtgever voor te stellen. Status Pro had een goed gevoel tijden het gesprek en zij liet echt zien dat ze graag aan het werk wilde binnen de verzekeringsbranche. Hieruit kwam uiteindelijk een leuk gesprek en bleek Tatiana een match te zijn met Fidus.

Het traject van Tatiana laat zien dat Fidus en zijn partners kandidaten een kans willen geven. Het bedrijf herkent kwaliteit en weet kandidaten optimaal in te zetten. Benieuwd wat Fidus voor jou kan betekenen? Bekijk de vacatures op de site!