BLOG

20210614-STATUSPRO-52
20201218-STATUSPRO-32
20200612-STATUSPRO-89
20200612-STATUSPRO-38
insta 4

Behind the scenes: Zane Drijsen, Recruitment Consultant Logistiek

Naam: Zane Drijsen
Geboortedatum: 23 november 1993
Woonplaats: Aalsmeer
Opleiding: MBO 4 Leisure & Hospitality
Functie: Recruitment Consultant Logistiek
Werkt bij: Status Pro

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
Nou dat is eigenlijk wel een leuk verhaal! Iets langer dan twee jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn contract niet verlengd werd. Destijds was ik werkzaam als Accountmanager Binnendienst. Voor mezelf had ik al besloten dat ik graag in een commerciële functie werkzaam wilde blijven. Alleen was het voor mij nog niet duidelijk welke rol, soort organisatie en welke branche het beste bij mij paste. Toevallig kende ik Estafano van Aanholt, de Managing Director van Status Pro. Wij gaan namelijk naar dezelfde kapper, maar we kenden elkaar niet goed. Via een bericht op Instagram heb ik hem toen benaderd om te vragen of Estafano iets voor mij kon betekenen. Daarna kreeg ik direct een telefoontje van hem en hebben wij kennisgemaakt. Naar aanleiding van ons gesprek, ben ik uitgenodigd voor kennismaking om aan de slag te gaan als Consultant bij Status Pro en de rest is geschiedenis.

Waarin maakt Status Pro het verschil volgens jou?
Wij oftewel de mensen die werkzaam zijn bij Status Pro zijn stuk voor stuk vakspecialisten. Dit zijn collega’s die een passie en affiniteit hebben met de vakgebieden waarin zij actief zijn. Ik heb het dan over de branches Logistiek, IT en Bank- en Verzekeringen. Zo kunnen wij onze klanten en professionals optimaal voorzien van de juiste begeleiding en adviezen.

Wat is jouw rol in het team?
Ik ben werkzaam als Recruitment Consultant met een specialisatie binnen de logistiek. Binnen Status Pro heb ik als consultant een 360 graden rol. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor de recruitment- en salesactiviteiten binnen de logistieke tak van Status Pro. Eigenlijk sta ik continu in contact met professionals en bedrijven.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Zo.. dat is erg verschillend. In ieder geval start ik elke dag met een heerlijke kop koffie! Daarna open ik mijn mailbox en agenda om te kijken of er urgente zaken zijn die ik direct op moet pakken. Zo niet, dan ga ik met mijn collega’s in gesprek om mijn/onze dagfocus te bespreken. Binnen Status Pro werken wij namelijk met (persoonlijke) doelstellingen en targets, zowel op het gebied van sales als recruitment. Het is natuurlijk de bedoeling dat wij dit allemaal en gezamenlijk behalen. Als de focus is besproken en bepaald, dan ga ik aan de slag. Zoals ik al eerder aangaf ben ik continu in contact met professional en bedrijven. Dit kan telefonisch of door middel van een fysieke afspraak. Mijn voornaamste doel is namelijk om de juiste match te maken tussen professionals en bedrijven. Niet alleen op basis van kennis en ervaring, maar ook op persoonlijkheid. Wij helpen bedrijven met het vinden van de juiste professionals en helpen professionals aan hun droombaan.

Wat maakt jouw werk zo uitdagend?
Simpelweg dat geen één dag hetzelfde is. Daarnaast vind ik het gaaf, omdat ik met zoveel verschillende mensen en mooie bedrijven in contact kom. Elk gesprek, traject, afspraak is anders. Soms leuk en soms minder leuk, maar dat maakt het nog leuker en spannender!

Wat zijn je doelen voor jouw carrière bij Status Pro?
Eén van mij doelen binnen Status Pro is om samen met mijn collega Kenneth Ho-A-Chin de tak ‘Logistiek’ uit te breiden en nog beter op de kaart te zetten. We zijn er nog niet, maar wel goed op weg.

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
Wees te allen tijde jezelf!

Voor wie heb jij bewondering?
Het klinkt misschien erg cliché, maar ik heb de meeste bewondering voor mijn ouders. Zij zijn de mensen waar ik het meest naar opkijk.

Wat is jouw motto?
“Sky is not the limit, it’s only the view.”

Wat zijn je hobby’s?
Een aantal hobby’s van mij zijn fitnessen, voetballen, lekker eten, een potje FIFA spelen en natuurlijk leuke dingen doen met familie en vrienden. Naast deze activiteiten vind ik muziek maken het leukst. Ik heb altijd een affiniteit gehad met muziek. Al vanaf jonge leeftijd maak ik muziek, maar toen deed ik er niks mee. Sinds de afgelopen twee jaar heb ik de keuze gemaakt om mijn muziek online te delen. Zo ben ik onder de naam ‘Kid Zane’ te vinden op o.a. Youtube, Spotify en iTunes.

Wat is jouw ‘guilty pleasure’?
Als ik geen muziek maak. Kan ik in het weekend tot laat in de nacht FIFA of Call of Duty spelen met vrienden.

Noem één ding wat op jouw bucketlist staat?
Wat ik nog echt graag zou willen doen is bungeejumpen van de Grand Canyon.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben het meest trots op hetgeen wat ik binnen Status Pro heb bereikt. In het verleden heb ik verschillende functies bekleed bij diverse bedrijven, alleen kon ik mijn draai niet vinden. Vanaf het moment dat ik bij Status Pro aan de slag ben gegaan, merkte ik meteen dat dit de juiste omgeving voor mij is. Binnen twee jaar tijd kan ik zeggen dat ik een positieve ontwikkeling/groei heb meegemaakt, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Natuurlijk zijn er altijd zaken die nog beter kunnen, maar op dit moment kan ik niets anders zeggen dan dat ik erg trots ben op het punt waar ik nu sta en ben gekomen.

Welke tips wil je meegeven aan mede-professionals?
Zet doelen, geloof in jezelf, werk hard en blijf gefocust. Alles is mogelijk, zolang jij er maar in gelooft!

Status Pro is altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om onderdeel te zijn van een jong en ambitieus team? Neem vrijblijvend contact met ons op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172 853 292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media