BLOG

20221104-STATUSPRO-35

Een nieuwe carrière stap als ervaren Marketeer, Charlotta Pot vertelt

Maak kennis met Charlotta Pot, een ervaren Marketeer met een passie voor interieur design en voortdurend leren. Met expertise in campagnes, projectmanagement, content schrijven en SEO, heeft Charlotta een indrukwekkende carrière opgebouwd. Als onderdeel van het team bij Ecclesia ziet ze talloze mogelijkheden om de marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Ze begrijpt het belang van leadgeneratie en erkent dat een goede zichtbaarheid en ranking van de website cruciaal zijn. Met haar toewijding aan voortdurende groei en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de digitale marketingwereld, is Charlotta een waardevolle aanwinst voor elk marketingteam.  

Stel jezelf eens voor! 
Mijn naam is Charlotta Pot, 53 jaar en wonend in Den Haag samen met mijn man Sjoerd. Ik heb 1 zoon van 25 en 2 stiefdochters van 19 en 21. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met interieur design en het blijven leren. Met name dat laatste is iets wat ik bijna wekelijks doe. Ik ben van nature nieuwsgierig en gezien de ontwikkelingen in de marketingwereld, vind ik het heel belangrijk om mijn kennis up to date te houden. Ik betaal daarom graag extra voor de LinkedIn Premium account zodat ik alle LinkedIn Learnings gratis kan doen.    

Hoe ben je in aanraking gekomen met Status Pro?
Via LinkedIn ben ik met Bayram in contact gekomen. Hij had mij een Inmail gestuurd waardoor ons contact is ontstaan. 

Hoe verliep het traject met Bayram? 
Waarschijnlijk een van de beste trajecten ooit. Hij contacteerde mij op een dag en toen is het balletje gaan rollen. Hij was vriendelijk, transparant en communiceerde heel helder en regelmatig. Echt een betrouwbare professional die zijn afspraken nakomt.   

Kan je ons meer vertellen over jouw carrière?
Op jonge leeftijd begon ik mijn werkende leven en hopte ik van het ene baantje naar het andere. Zonder een duidelijk idee van wat ik echt wilde doen en slechts in het bezit van mijn middelbareschooldiploma, was ik zoekende. Maar in 2003 kreeg ik de kans om als marketingassistent bij Nutricia aan de slag te gaan, en dat was het startpunt van mijn marketingcarrière. Op dat moment realiseerde ik me dat ik verder wilde groeien in dit vakgebied, dus besloot ik mezelf te blijven ontwikkelen door diverse marketingopleidingen te volgen. Deze investering gaf mijn marketingcarrière een enorme boost. Ik ben dol op marketing omdat het niet alleen gaat om het helpen van mijn werkgever, maar ook om het dienen van mijn klanten. 

Hoe ervaar je het werken bij Ecclesia? 
De eerste weken zijn echt geweldig geweest, super aardige mensen. Ik voel me hier ook echt thuis en zie veel kansen om hun marketing activiteiten met het team naar een volgend niveau te tillen. 

Wat zijn momenteel de grootste uitdagingen/projecten waar je mee te maken hebt bij Ecclesia? 
Voor mezelf denk ik dat ik vooral kennis moet opdoen van risicomanagement en de verzekeringsmarkt. Ik hoef zeker niet alle ins en outs te kennen, maar uiteindelijk moet ik wel met de juiste boodschap bij de juiste doelgroep op het juiste moment aankomen. Daarnaast zijn er digitaal technisch gezien wel wat uitdagingen en dat is ook wel een prioriteit.

Hoe ziet jouw carrière er over 5 jaar uit?
Dat vind ik lastig te zeggen. Ik hoop in ieder geval nog wel aan de slag te zijn bij Ecclesia. 

Welke tips wil jij meegeven aan andere Marketeers?
Blijf leren, je bent nooit uitgeleerd. Zeker als je zo lang in het vak zit als ik, denk je soms alles al te weten, maar soms heb je ook wat ‘refreshers’ nodig. En zeker gezien de ontwikkelingen binnen het digitale marketingvlak, moet je echt up to date blijven.

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij net als Charlotta de ambitie om de volgende stap te maken in jouw marketingcarrière? Neem dan contact op met onze Managing Consultant Bayram Peksen om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan via hello@status-pro.nl of bel naar 036-2036020. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media