BLOG

20240910-79
20240910-123

De sleutel tot succes bij SalesValue: Hilmi Huson vertelt

Bij SalesValue werk je in een energieke en snelgroeiende organisatie die strategisch partner is van KPN en innovatieve ICT-oplossingen biedt aan zakelijke klanten. Sinds de oprichting in 2015 is SalesValue uitgegroeid tot het belangrijkste verkoopkanaal binnen KPN’s portfolio. Met een team van 90 gedreven collega’s verspreid over meerdere locaties, richt SalesValue zich op het bieden van de beste service en het behalen van ambitieuze doelen. Deze sterke focus op ontwikkeling, partnerschap en vertrouwen, gecombineerd met een professionele en gezellige werkomgeving, maakt SalesValue een plek waar hard werken beloond wordt en waar persoonlijke groei centraal staat.

In deze dynamische omgeving leer je alles over sales, terwijl je kunt profiteren van geweldige extra’s zoals een uitstekende bonusregeling, een opleidingsbudget, en teamincentives zoals de jaarlijkse reis naar bestemmingen als Valencia of Barcelona. Het kantoor, gelegen in de prachtige bossen van Leusden, biedt daarnaast alle faciliteiten die je maar kunt wensen, van een goed gevulde koelkast tot een tafelvoetbaltafel en een eigen restaurant.

Bij SalesValue draait alles om samenwerking, structuur, en het behalen van resultaten als een team. Niemand weet dit beter dan Hilmi, een enthousiaste Accountmanager die al drie jaar bij ons werkt. Als je Hilmi vraagt wat de sleutel tot zijn succes is, dan is zijn antwoord duidelijk: structuur.

“Ik denk dat de belangrijkste strategie om succesvol te zijn structuur is,” vertelt Hilmi. “Wat voor mij vooral werkt, is het zorgen dat je altijd goed voorbereid bent. Het is belangrijk om tijdig te werken, te weten wat er op je afkomt en genoeg afspraken in te plannen. Door je klanten actief op te volgen, houd je die structuur vast.”

Structuur is niet het enige waar Hilmi waarde aan hecht. Hij geniet er ook van om zijn collega’s te ondersteunen en te coachen. “We hebben een gezamenlijk belang als team,” legt hij uit. “Ik vind het heel leuk om anderen iets bij te brengen en hen te helpen groeien. Door te coachen kan ik niet alleen mijn eigen resultaten verbeteren, maar ook anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen.”

De sfeer binnen het team bij SalesValue speelt daarin een belangrijke rol. “SalesValue heeft een fijne werkomgeving waarin plezier en teamwork centraal staan. We doen het écht samen en dat maakt het behalen van resultaten als team zoveel leuker. We steunen elkaar, dagen elkaar uit, en groeien samen.”

Wat zoekt Hilmi in toekomstige collega’s? Passie en hongerigheid. “Het is geweldig om te zien hoe mensen binnen het team elkaar constant willen uitdagen om steeds betere resultaten te behalen. Hierdoor groeien we niet alleen individueel, maar ook als team.”

Klinkt dit als een werkomgeving waar jij onderdeel van wilt zijn? Bij SalesValue zijn ze altijd op zoek naar ambitieuze, gedreven mensen die zich willen ontwikkelen en het verschil willen maken in een team dat elkaar versterkt. Bekijk hier de vacatures en solliciteer meteen.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media