BLOG

20240704-STATUSPRO-70

5 years and still counting…

Al 5 jaar lang is Thatiana Palitos dé expert in recruitment marketing binnen Status Pro. Een rol die zij samen met de Managing Director volledig heeft vormgegeven en die inmiddels een onmisbare functie is geworden. Dagelijks zet zij zich in om ambitieuze professionals te inspireren op hun weg naar succes.

“Toen ik vijf jaar geleden aan deze reis begon, wist ik niet hoe diepgaand deze rol zou zijn. Ik kreeg de ruimte om mijn functie op een unieke manier in te richten, met de vrijheid om te experimenteren, te leren en mezelf voortdurend te verbeteren. Deze reis zat vol uitdagingen, maar juist deze uitdagingen hebben me waardevolle inzichten en ervaringen opgeleverd.

Nu, vijf jaar later, werk ik samen met een fantastisch team dat elke dag met passie en toewijding onze missie ondersteunt: het inspireren en helpen van ambitieuze professionals om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Door de jaren heen heb ik niet alleen professionele groei doorgemaakt, maar ook als persoon ben ik enorm gegroeid. De ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan, hebben mij gevormd tot wie ik vandaag ben.

En terwijl ik terugkijk op deze bijzondere reis, kijk ik vooral uit naar wat de toekomst brengt. Ik kan niet wachten om nog meer creatieve en impactvolle campagnes te ontwikkelen en om Recruitment Marketing bij Status Pro naar nieuwe hoogten te brengen. Dit is pas het begin van iets groots, en ik ben dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken. Bedankt voor het lezen, en tot ziens!”

We Are Looking for Happyholics
Wil jij, net zoals Thatiana, onderdeel zijn van een ambitieuze organisatie die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s om ons team te versterken! Neem vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media