BLOG

DSC02542
20221104-STATUSPRO-38
DSC03125

Celine 1 jaar in dienst

Bij Status Pro zien we met regelmaat dat onze stagiaires een stap maken richting het professionele bedrijfsleven bij ons. Zo ook Celine Chandoe die na een succesvolle stageperiode haar eerste stappen bewandeld in haar loopbaan als Recruitment Consultant. 

Stel jezelf eens voor
“Mijn naam is Celine Chandoe, ik ben 21 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden.” 

Wat is jouw huidige rol binnen Status Pro?
“Ik ben nu precies een jaar in dienst bij Status Pro. Ik ben begonnen in de rol van Talent Sourcer, waarbij ik de business unit Logistiek heb ondersteund. Dit heb ik als een zeer leerzame periode ervaren. Voorheen heb ik ervaring gehad met het voeren van recruitment, maar niet op een manier hoe Status Pro dit doet. 

Begin mei 2022 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage, waarbij ik mijn scriptie naast het werk aan het schrijven ben. Nadat ik deze stageperiode per 30 september heb afgerond, ben ik officieel in dienst getreden in de rol van Recruitment Consultant. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor eigen aanvragen op het gebied van marketing en HR. Daarnaast versterk ik het marketingteam omtrent job marketing, employer branding en content creatie. Tot slot zal ik diverse HR-projecten oppakken. Ofwel, een hele brede functie 😊.” 

Hoe ervaar jij het werken bij Status Pro? 
“Ik ervaar het werken bij Status Pro als uitdagend, leerzaam en vooral zeer gezellig. Het team is ontzettend hecht, waardoor de familiecultuur goed te zien is. We pushen elkaar tot het uiterste en stimuleren elkaar om elke dag de beste versie van jezelf te zijn. Iedereen heeft ook zo zijn unieke waarde en bijdrage waarin verschillende culturen samenkomen. Status Pro betekent voor mij werken met familie aan jouw toekomst.” 

Wat is het leukste aan jouw functie?
“De diversiteit vind ik het leukst. Mijn functie is heel veelzijdig waarbij ik met verschillende taken bezig ben. Hier haal ik ook veel energie uit.” 

Wat zijn je ambities binnen Status Pro?
“Mijn ambitie is op dit moment om mijzelf verder te ontwikkelen als professional. Ik sta nog aan de start van mijn carrière, waardoor ik nog niet goed weet in wat voor positie ik mijzelf later zie zitten. Hierdoor ben ik blij dat ik de ruimte heb om dit verder te ontdekken binnen Status Pro.” 

Waarin maakt Status Pro het verschil volgens jou?
“Status Pro maakt het verschil op diverse vlakken. Allereerst bieden zij als organisatie echt maatwerk aan de klanten. De diensten die de organisatie uitvoert is bijna niet te zien bij anderen. Daarnaast kijkt Status Pro echt naar jou als mens. Tot slot is de ambitie van Status Pro iets wat oneindig doorgaat. We gebruiken hierbinnen vaak de uitspraak ‘the sky is the limit’.” 

Welke tips zou je willen meegeven aan medeprofessionals?
“Vergelijk jezelf niet met anderen en focus je op jouw eigen weg. Iedereen bewandelt zijn leven op een ander tempo. Dat de ander wat verder is in bepaalde opzichten, betekent niet dat jij ook op hetzelfde level hoeft te zitten. Focus je vooral op jouw eigen doel en doe iets wat jou energie geeft, wat dit ook mag zijn.” 

We Are Looking For Happyholics
Wil jij onderdeel zijn van een jong, ambitieus team en kijk je uit naar de volgende stap in jouw carrière? Bekijk onze interne vacatures en solliciteer! 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media