BLOG

Schermafbeelding 2023-02-07 om 15.16.17
20220405-STATUSPRO-28
20210614-STATUSPRO-93

Een jaar vol groei en prestaties bij Status Pro: een interview met Jamuel, ‘The Status Pro Entrepreneur 2022’

Bij Status Pro werken we als team hard aan veel moois, ieder in zijn of haar eigen rol. Zo ook Jamuel, hij beschikt over ruim 7 jaar werkervaring in recruitment en heeft een achtergrond in sales. In 2018 is hij zich vanuit zijn eigen vestiging in Groningen gaan specialiseren in het bank- en verzekeringswezen en het team van Status Pro komen versterken. Dit heeft mooie bemiddelingen tot stand gebracht bij opdrachtgevers als Heinenoord Holding en Mercedes-Benz Financial Services. Leuk detail: Jamuel bevindt zich momenteel in de afrondende fase van zijn hbo studie Commerciële Economie.

Inmiddels is de business unit Bank en Verzekeringen uitgegroeid tot een team van vijf man sterk en is Jamuel uitgeroepen tot ‘The Status Pro Entrepeneur 2022’. Samen met zijn team kijkt hij ernaar uit om nieuwe projecten aan te gaan, klanten te voorzien van de juiste match en verzekeringsprofessionals te helpen naar de top van hun carrière.

Wat vond jij het afgelopen jaar het meest uitdagend en wat heb je hiervan geleerd?
“Dit jaar zijn we met de BU Bank en Verzekeringen gegroeid in het team, maar ook in het aantal klanten en opdrachten. Hierdoor vond ik het een uitdaging om dit soms te managen en met de werkdruk om te gaan op sommige momenten. Het is voor bedrijven natuurlijk ook een lastige tijd, waarin ze personeel niet konden vinden en hierdoor kwam er ook meer druk op het team te liggen. Er moest sneller geschakeld worden en sneller geleverd worden en in sommige gevallen lukte het simpelweg niet om te leveren, vanwege zaken waar we geen invloed op hebben. Ik heb hiervan geleerd om altijd eerlijk te zijn naar je klanten/contactpersonen toe en om gezamenlijk te kijken naar oplossingen. Klanten hebben hier ook begrip voor en uiteindelijk heb je samen hetzelfde doel.”

Wat was jouw hoogtepunt in 2022?
“Zowel privé als zakelijk was het voor mij een heel goed jaar. Ik kan op dit moment niet zeggen wat het absolute hoogtepunt was, want dat waren er meerdere. Ik heb mooie reisjes gemaakt met mijn naasten, ik heb mooie bemiddelingen tot stand weten te brengen, met mooie klanten samen mogen werken en een leuk team op de been weten te brengen.”

Op welke prestatie ben je het meest trots binnen Status Pro?
“Ik ben trots op het feit dat we met de BU Bank en Verzekeringen een recordaantal plaatsingen hebben gedaan in 2022. We hebben veel mooie bemiddelingen tot stand mogen brengen, bedrijven geholpen aan professionals en professionals bij mooie bedrijven aangebracht. Daarnaast ben ik ook trots op de algemene ontwikkeling van Status Pro, waarbij we afgelopen jaar een nieuw hoofdkantoor hebben waar we trots op mogen zijn en wat we als organisatie ook echt nodig hadden.”

Op welke vlakken ben je in het afgelopen jaar persoonlijk gegroeid?
“Zelf vind ik dat ik nauwkeuriger en perfectionistischer ben geworden. Hier zit nog wel verbetering, maar zelf vind ik wel dat ik hierin stappen heb gemaakt. Voorheen kon ik met sommige dingen nog wel eens nonchalant zijn, maar ik ben meer bewuster en ook netter gaan werken. Ook denk ik dat ik mijn management skills heb ontwikkeld, omdat ik dit jaar ook een groter team moest aansturen en hier ook weer andere dingen bij komen kijken.”

Wat zijn jouw doelstellingen voor dit jaar?
“Dit jaar wil en zal ik zowel mijn team als het kantoor in Groningen uitbreiden. Daarnaast gaan we er alles aan doen om onze huidige klanten tevreden te kunnen stellen en tevens ligt de focus op het aangaan van nieuwe relaties. Verder zou ik op persoonlijk vlak graag mijn studie willen afronden in het eerste kwartaal van 2023.”

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij de ambitie om jouw carrière voort te zetten binnen de bank en verzekeringen? Of ben jij juist op zoek naar versterking? Onze Managing Consultant, Jamuel van Aanholt staat jou graag bij! Neem vrijblijvend contact via hello@status-pro.nl of 050-2064020.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media