BLOG

IMG_0958
IMG_0954

Een volgende stap als Financial Administrator, Latoyah vertelt

Latoyah van Spronsen is sinds februari 2023 onderdeel van Status Pro als Financial Administrator. Met een achtergrond in transport en een passie voor finance, heeft ze een goede inbreng binnen ons team. Haar doelgerichte aanpak en streven naar efficiëntie beloven niet alleen bij te dragen aan het beheren van onze financiële administratie, maar ook aan het bevorderen van onze groei als organisatie. Ontdek meer over Latoyah zelf, haar achtergrond en haar kijk op haar nieuwe functie bij Status Pro! 

Latoyah is een 38-jarige professional, die samen met haar vriend Matteo, woont in Leimuiden. “In onze woning hebben wij een sportruimte gerealiseerd waar we regelmatig aan de gewichten hangen.” Latoyah vervolgt: “Daarnaast lees ik graag en onlangs ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de geschiedenis van de afgelopen 100-150 jaar en de ontwikkeling van de moderne maatschappij.” Deze diverse interesses laten Latoyah’s veelzijdige karakter en haar streven naar persoonlijke groei en kennis zien. 

Met een achtergrond in de transportsector werd Latoyah gevraagd om een administratieve rol te vervullen, waar ze voor het eerst in aanraking kwam met planning en financiële administratie. “Deze nieuwe taken en verantwoordelijkheden spraken me enorm aan,” legt ze uit. “Het beviel me zo goed dat ik besloot mijn carrière in dit vakgebied na te streven.” Latoyah vervolgde haar loopbaan op een financiële afdeling, waar ze zich voornamelijk bezighield met de crediteurenadministratie. Deze ervaringen hebben haar passie voor finance versterkt en haar geleidt naar haar huidige rol bij Status Pro. 

Latoyah kwam in aanraking met Status Pro door een openstaande vacature online die haar enorm aansprak. “Nadat ik hierop had gereageerd werd er al snel contact met mij opgenomen,” deelt ze. “Dit leidde tot positieve gesprekken met Sander Basselier, Jr. HR Business Partner, waardoor ik erg enthousiast raakte over de organisatie.” Haar initiatief om te solliciteren en de daaropvolgende positieve ervaringen met het proces versterkten Latoyah’s interesse in het werken bij Status Pro. 

“Wat mij erg aanspreekt bij Status Pro is het persoonlijke contact en korte lijntjes met collega’s” benadrukt ze. Als toevoeging aan het team en de organisatie als geheel, hoopt ze een stabiele factor te zijn die ondersteuning biedt en snel inspeelt op de behoeften van het moment. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Status Pro.  

Binnen de organisatie zal Latoyah als Financial Administrator diverse taken vervullen. Latoyah’s expertise binnen finance ligt in het controleren en organiseren van een groeiende administratie. “Ik zorg ervoor dat de administratie up-to-date is en blijf voortdurend op zoek naar mogelijkheden om efficiënter te werken,” legt ze uit. Ze anticipeert ook op de uitbreiding van de organisatie en past haar kennis toe om deze ontwikkelingen soepel te ondersteunen. 

Binnen deze rol heeft Latoyah persoonlijke doelen gesteld. “Mijn doel is om me te ontwikkelen tot het beheren van een volledige financiële administratie,” zegt ze vastberaden. Latoyah streeft ernaar om op gedetailleerd niveau elke cent inzichtelijk te maken en extra winst te behalen door zich te concentreren op uitgaven. Deze persoonlijke doelstellingen voegen uiteraard enorme waarde toe aan onze organisatie en kijken we er erg naar uit op een succesvolle samenwerking.  

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Latoyah, werken in een dynamische omgeving die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Status Pro is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken! Bekijk hier de vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media