BLOG

IMG_4250
Image (10)
20230810-STATUSPRO-439

Highlights 2023, Lennart vertelt

Nu de maand december van start is gegaan, nemen we bij Status Pro de tijd om terug te kijken op een jaar vol inzet en successen in de recruitmentwereld. In het bijzonder laten we Lennart van der Doelen, Recruitment Consultant en verantwoordelijk voor de business unit Sales, aan het woord. Graag blikt hij, samen met ons, terug op zijn belangrijkste ontwikkelingen in 2023 en doelstellingen voor het nieuwe jaar.

In het afgelopen jaar heeft Lennart aanzienlijke stappen gezet, maar dit kwam eveneens met verschillende uitdagingen. “De grootste uitdaging voor mij, was consistent blijven in mijn werk en de resultaten die ik wil, behalen. De les die ik heb geleerd hieruit is dat als je een paar stappen extra zet met de juiste focus, uiteindelijk de juiste resultaten jouw kant opkomen. ‘Wie goed doet, goed ontmoet.”

Aan het begin van 2023 stelde Lennart ambitieuze doelstellingen voor zichzelf. Hij wilde zijn resultaten verdubbelen ten opzichte van 2022. Met een absolute winnaarsmentaliteit en een goede dosis ambitie ging hij de uitdaging aan. In zijn evaluatie deelde Lennart zijn succes, waarbij hij aangaf: “Ik kan met trots zeggen dat ik mijn doelstelling heb bereikt.” Deze prestatie laat niet alleen Lennart’s vastberadenheid zien, maar ook zijn motivatie om doelen om te zetten in resultaten.

Buiten het realiseren van resultaten heeft Lennart in het afgelopen jaar op veel gebieden persoonlijke groei doorgemaakt, “In 2023 ben ik op verschillende vlakken gegroeid. Van recruitment tot het managen van de business unit en het verbeteren van mijn salesvaardigheden. Deze brede ontwikkelingen vormen de kern van mijn groeipad hier binnen Status Pro.”

“Dit jaar heeft Status Pro een belangrijke rol gespeeld in het behalen van mijn doelen. Ik ben op verschillende vlakken ondersteund, of het nu ging om begeleiding in het recruitmentproces of het bieden van trainingen om mijn vaardigheden aan de klant- en kandidaat zijde te verbeteren. Daarnaast heb ik ontzettend veel gehad aan mijn collega’s op marketing- en sales vlak. Laat ik vooropstellen dat iedereen heeft bijgedragen hieraan. Zo heeft mijn Recruitment Marketeer mij bijvoorbeeld in contact gebracht met meer dan 400 sollicitanten en heeft een van onze Managing Consultants mij bepaalde inzichten gegeven in het managen van de business unit en mijn trajecten.”

Met succes behaalde doelen in 2023, vertelt Lennart zijn plannen voor het aankomende jaar: “In 2024 zet ik mijn belangrijkste doelen op scherp: de business unit Sales verder uitbouwen met mooie klanten en aanvragen, met als vervolg om ter versterking een nieuwe collega’s te mogen verwelkomen. Het is belangrijk om de BU Sales nog meer op de kaart te zetten in heel Nederland, zodat klanten en professionals niet meer om ons heen kunnen. Mijn aanpak? Een strak plan opstellen om stap voor stap meer klanten, aanvragen, bemiddelingen en omzet te genereren. Zo maken we de weg vrij voor groei en nieuwe mogelijkheden.”

Buiten het uitbouwen en op de kaart zetten van de business unit Sales, heeft Lennart ook een aantal persoonlijke doelstellingen voor het aankomende jaar: “Mijn persoonlijke doelstellingen zijn om van Recruitment Consultant naar een senior positie te groeien en vervolgens richting Management Consultant te gaan. Ik zou nog verder het vak in willen duiken om mijzelf verder te ontwikkelen in het uitzenden/detacheren. Verder wil ik volgend jaar weer mijzelf overtreffen met het behalen van mijn targets en KPI’s.”

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Lennart, werken in een dynamische omgeving die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Status Pro is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken! Bekijk hier de vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media