BLOG

IMG_3176 3

Jersey Friday: Kenneth’s herinneringen met Ajax

Bij Status Pro hebben we onze eigen ‘𝘑𝘦𝘳𝘴𝘦𝘺 𝘍𝘳𝘪𝘥𝘢𝘺’ – een knipoog naar ons sportieve label Status Pro Sport. Deze traditie begon in ons kantoor in Indonesië en is komen overwaaien naar Nederland. Iedere laatste vrijdag van de maand dragen we onze favoriete voetbalshirts met een verhaal. Deze maand vertelt Kenneth Ho-A-Chin, Recruitment Consultant en FIFA Football Agent bij Status Pro zijn verhaal over zijn favoriete jersey. 

”Dit shirt is voor mij speciaal en op het moment dat ik wist dat deze uit zou komen, moest en zou ik hem hebben. Het is een Patta-shirt, geïnspireerd op het uittenue van Ajax in het seizoen 1994-1995. Dit kledingstuk brengt voor mij mijn favoriete club, een van de meest gedenkwaardige seizoenen in de clubhistorie, en mijn Surinaamse roots samen in één shirt.

In dit shirt won Ajax de Champions League en op dat moment besefte ik nog niet helemaal hoe speciaal dat was. Patrick Kluivert was destijds mijn favoriete speler en zijn winnende doelpunt maakte het moment nog onvergetelijker. Ik herinner me nog dat ik naar buiten rende om te juichen.

Een paar seizoenen eerder werd Ajax mijn favoriete club, mede dankzij mensen in mijn omgeving en geweldige spelers zoals Dennis Bergkamp, Bryan Roy, en Stefan Petterson. Met spelers als Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Jari Litmanen, de gebroeders de Boer, Edgar Davids, en natuurlijk Frank Rijkaard groeide mijn liefde voor de club alleen maar. Tot op de dag van vandaag is Ajax mijn team. Ik hou van de spelers die er hebben gespeeld, de Amsterdamse bluf en natuurlijk de prijzen die zijn binnengehaald.

Hoewel ik in Nederland ben geboren, hebben mijn beide ouders Surinaamse roots, wat mijn opvoeding beïnvloed heeft. Mijn oma heeft lange tijd in Suriname gewoond, dus ik ben vaak naar dat land gereisd om mijn roots op te zoeken. Het blijft elke keer bijzonder. Binnenkort ben ik van plan om weer naar Suriname te gaan en ik ben benieuwd hoe dat nu zal zijn.”

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media