BLOG

FullSizeRender 3

Jersey Friday: Thatiana’s connectie met Brazilië

Bij Status Pro hebben we onze eigen ‘𝘑𝘦𝘳𝘴𝘦𝘺 𝘍𝘳𝘪𝘥𝘢𝘺’ – een knipoog naar ons sportieve label Status Pro Sport. Deze traditie begon in ons kantoor in Indonesië en is komen overwaaien naar Nederland. Iedere laatste vrijdag van de maand dragen we onze favoriete voetbalshirts met een verhaal. Deze maand vertelt Thatiana Rodrigues Palitos, Senior Recruitment Marketeer bij Status Pro haar verhaal over haar favoriete jersey. 

Normaliter draag ik op onze Jersey Friday’s een jersey van Ajax. Dit vooral omdat Ajax wel echt mijn favoriete club is in Nederland. Maar vandaag draag ik een jersey met een verhaal. Namelijk het thuisshirt van Flamengo van seizoen 1995-1996. Dit shirt heeft voor mij een bijzondere betekenis, omdat ikzelf half Braziliaans ben. Mijn moeder komt uit Rio de Janeiro en Flamengo is wat mij betreft wel echt de mooiste club van Rio.

Ik ging vroeger regelmatig naar Brazilië in december tijdens de kerstvakanties om de Nederlandse kou te ontvluchten. Maar december 2000 staat mij nog ontzettend goed bij. Mijn moeder haar beste vriendin werkte destijds bij Flamengo. Ik weet nog heel goed dat zij een rondleiding had georganiseerd door het hoofdkantoor en immers het thuisstadion van Flamengo: Maracanã. Die dag ontmoette ik ook nog eens de legendarische speler, Romário de Souza Faria. Mijn vader, die overigens profvoetballer is geweest in zijn jongere jaren in Portugal (o.a. GD Estoril-Praia 1982 – 1988), trainde die dag met Romário mee. Voor mij een super bijzonder moment wat mij altijd is bijgebleven, ondanks ik nog zo jong was.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media