BLOG

20220702_104027000_iOS
Vacature content (7)
Vacature content (8)

Status Pro Goes Ibiza

Status Pro is een plek waar successen gevierd worden en waar dromen werkelijkheid worden. Altijd hebben we één droom gehad en dat was om met het gehele team onvergetelijke herinneringen te maken. Op 2 juli 2022 werd dit gerealiseerd en vertrokken we voor het eerst als team naar Ibiza.

When colleagues become family
Status Pro staat niet alleen bekend als de verbindende factor op de arbeidsmarkt, maar ook intern. Het team zit vol ambitieuze collega’s die elkaar zowel op persoonlijk als zakelijk vlak motiveren. Er kan voor iedereen gesproken worden als er wordt aangegeven dat men hier werkzaam is vanwege de gedrevenheid van de organisatie en het familiegevoel wat er binnen de organisatie heerst. Het familiegevoel is iets wat Status Pro écht uniek maakt. Verschillende culturen en nationaliteiten komen hier samen en iedereen wordt hier in zijn of haar waarde gelaten. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, bovendien krijgt elk individu gelijke kansen om door te groeien en ambities te realiseren.

Hard work pays off
Doordat Status Pro een ambitieuze sales club is en iedereen hierbinnen diezelfde commerciële drive met elkaar deelt, dagen we elkaar graag op een leuke manier uit. Elke maand weer een nieuwe ‘challenge’. In Q1 werd tijdens de jaarlijkse strategie meeting al bekend gemaakt dat we in Q2 kans maakten op een weekendtrip bij het behalen van een positief maandresultaat. Deze target moest tussen april en juni behaald worden, één team, één taak. Er kwam een bron van energie, motivatie en teambuilding vrij. Iedereen die het beste in elkaar naar boven haalde en dit overtrof het gewenste resultaat.

Status Pro goes Ibiza
Binnen een termijn van 2 weken werden maar liefst 20 agenda’s naast elkaar gelegd om onze eerste gezamenlijke businesstrip naar Ibiza te boeken. Een behoorlijke logistieke operatie, maar zeker niet onmogelijk. Op zaterdag 2 juli om 09:30 uur vertrok het team naar Ibiza vanaf Eindhoven airport. Om 12:00 uur kwamen we aan en gingen we richting ons hotel, Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Hier konden we een moment rust pakken bij het zwembad, voordat ons avondprogramma van start zou gaan. ’s Avonds hebben we een geweldige avond gehad bij Ushuaïa, #1 outdoor club van Ibiza.

De volgende dag begonnen we de ochtend met een ontbijt bij het hotel. Vervolgens hebben we onze gehele middag gespendeerd bij Nassau Beach Club. Een middag vol heerlijk eten, goede muziek en geweldig gezelschap. ’s Avonds werden we voor het diner naar een prachtige locatie gebracht met een fenomenaal uitzicht, genaamd Yemanja Beach Restaurant. Na een gezellig diner te hebben gehad, bouwde de avond zich verder op en werd het voortgezet bij Blue Marlin Ibiza en als afsluiter, Lío Ibiza.

Op maandag 4 juli sloten we onze trip af door te genieten onder de Spaanse zon aan het zwembad. Na onze laatste lunch in het Grand Palladium Palace hotel, gingen we richting het vliegveld en namen we afscheid van dit prachtige en magische eiland. Met zijn allen zijn wij dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken. Een onvergetelijke herinnering die we absoluut jaarlijks opnieuw zullen beleven.

“Don’t remember days, remember unforgettable moments spent together!”
#STATUSPROIBIZA2022