BLOG

DSC01312
DSC01096

The Status Pro Awards 2023

In een jaar vol uitdagingen en groei heeft Status Pro opnieuw zijn jaarlijkse nominaties gehouden om bijzondere prestaties te erkennen en te vieren. De Status Pro Awards 2023 hebben opnieuw veelbelovend talent in de schijnwerpers gezet.

Dit jaar werden de volgende awards uitgereikt:
•The Status Pro Most Valuable Professional 2023; deze titel kenmerkt zich als de belangrijkste award voor de meest waardevolle professionals, oftewel MVP binnen de organisatie.
•The Status Pro High Potential 2023; deze titel representeert het beste talent / nieuwkomer met de meeste potentie én uitzonderlijke resultaten binnen de organisatie.
•The Status Pro Entrepreneur 2023; deze titel staat voor de beste ondernemer van het jaar.
•The Status Pro Legionnaire 2023; de beste prestatie van een van onze leden van de Status Pro Legions, oftewel externe collega’s.

De titel ‘The Status Pro Most Valuable Professional 2023’ werd uitgereikt aan onze Marketeer, Thatiana Rodrigues Palitos. Leuk detail: zij is de eerste dame binnen de organisatie die deze titel wint. Dit jaar heeft zij zichzelf op meerdere vlakken overtroffen. Thatiana maakte een stap als Senior Recruitment Marketeer, heeft meerdere grote projecten geleid en is betrokken geweest bij meer dan 40 succesvolle bemiddelingen middels haar marketinginspanningen.

Onze Recruitment Consultant, Yashmin Krijgsveld, heeft de titel ‘The Status Pro High Potential 2023’ weten te bemachtigen. Yashmin is sinds juni 2022 onderdeel van Status Pro en heeft dit jaar een bijzondere prestatie neergezet, waarbij ze in de maand november haar maandtarget had verdriedubbeld en hiermee als ‘topbiller’ eindigde in die maand.

Lennart van der Doelen won de titel ‘The Status Pro Entrepreneur 2023’. Lennart draagt de verantwoordelijkheid voor onze business unit Sales. Hij heeft dit jaar zichzelf op zakelijk vlak behoorlijk overtroffen. Lennart heeft een prominente rol gespeeld bij een tweetal key accounts, waarbij hij het salesteam van de binnen- tot aan de buitendienst heeft kunnen bemiddelen. Daarnaast haalde hij als een van de weinigen de wekelijkse KPI’s en heeft hij meerdere malen mooie scores behaald.

The Legion of Status Pro is sinds 2022 in het leven geroepen en kenmerkt zich als onze exclusieve community. The Legion bestaat uit 39 externe collega’s, waaronder Kevin Silva. Hij wordt sinds januari 2022 gedetacheerd als IT Engineer bij NS. Kevin was vanaf het eerste moment al een ware MVP met zijn hbo-diploma in IT en diverse certificaten. Zijn project bij NS verricht hij geruisloos en zijn vrije tijd zet hij in om zichzelf nóg waardevoller te maken door certificaten te behalen. Om deze reden won hij de titel ‘The Status Pro Legionnaire 2023’.

Dit zijn stuk voor stuk prachtige prestaties en we kunnen niet meer dan trots zijn. Met een positief gevoel blikken we dan ook terug op 2023 en kijken we met veel vertrouwen uit naar het nieuwe jaar.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media