BLOG

3
4
2

The Status Pro High Potential 2023

Met de start van 2024 werpen we samen een terugblik op de hoogtepunten van het afgelopen jaar, waarbij onze Recruitment Consultant, Yashmin Krijgsveld, in het middelpunt staat. Ze heeft ‘The Status Pro High Potential’ Award gewonnen tijdens de jaarlijkse Status Pro Awards van 2023. We blikken terug op een succesvol jaar en hoe de kwaliteiten van Yashmin hebben bijgedragen aan deze prestatie.

Yashmin benadrukt dat het winnen van The Status Pro High Potential Award voor haar een teken is van erkenning voor haar inzet en vaardigheden als Recruitment Consultant. Deze erkenning is niet enkel motivatie voor haar zelfontwikkeling, maar het inspireert haar ook om het beste uit haarzelf te halen. “Onderling uiten we altijd waardering binnen ons team, maar deze award is echt bijzonder. Ik ben in ieder geval heel dankbaar.”

“Ik heb niet alleen professionals geholpen bij het vinden van een nieuwe baan en opdrachtgevers bij het aantrekken van nieuw talent, maar ook mijn maandtarget verdriedubbeld,” vertelt Yashmin. Daarnaast benadrukt ze haar rol in het verwelkomen van nieuwe teamleden, waarmee ze niet alleen haar eigen succes, maar ook het teamgevoel bevordert.

Maar het zijn niet enkel haar prestaties die hebben bijgedragen aan deze titel. Ook haar kwaliteiten hebben een grote rol gespeeld. “Ik denk dat de grootste kwaliteit toch wel empathie moet zijn. Veel professionals die ik heb bemiddeld, hadden oorspronkelijk gesolliciteerd voor een andere functie. In de gesprekken die we voerden kwam naar voren dat de functie niet 100% aansloot op hun wensen, en als ik dan verder ging kijken kon ik gelukkig alsnog een goede match vinden.”

Buiten haar prestaties en kwaliteiten stond het afgelopen jaar ook in het teken van groei. “In 2023 heb ik mijn creativiteit redelijk weten te ontwikkelen, mede dankzij onze Recruitment Marketeer. Dat heeft weer geresulteerd in het aantrekken van nog meer talent.” Ze kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: “Ik ben van plan deze kwaliteiten verder te ontwikkelen.”

Yashmin heeft duidelijke ambities voor 2024: “Ik wil doorgroeien naar Senior Recruitment Consultant. Mede door de The Status Pro High Potential Award geloof ik dat dit haalbaar is.” Haar vastberadenheid spreken boekdelen. Verder deelt ze haar vooruitzichten voor de langere termijn: “In de toekomst wil ik ook graag functioneren als ‘coach’ voor onze toekomstige Talent Sourcer in Suriname en deze collega wil ik dan ook opleiden tot een volwaardig Recruitment Consultant (wanneer hij/zij klaar is voor de volgende stap). Tevens wil ik dit jaar weer beginnen met studeren.’’

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Yashmin, werken in een omgeving die jouw persoonlijke en professionele groei stimuleert? Status Pro is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken! Bekijk de vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media