BLOG

20230810-STATUSPRO-514
20231125-STATUSPRO-12

Een volgende stap binnen Status Pro, Sander Basselier vertelt

Na ruim 1,5 jaar de rol van Recruitment Consultant te hebben bekleed, heeft Sander Basselier de stap gemaakt om zijn expertise in te zetten voor een nieuwe uitdaging als Junior HR Business Partner. Deze overstap brengt nieuwe uitdagingen en inzichten met zich mee. In deze blog gaan we dieper in op zijn drijfveren, zijn nieuwe rol, bijbehorende verantwoordelijkheden en zijn toekomstige doelen binnen deze functie. 

Sander benadrukt dat zijn overstap naar Junior HR Business Partner voortkomt uit zijn studie-achtergrond in HR: “Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over HR en deze kennis wil ik graag meenemen in deze nieuwe rol. Het idee om meer betrokken te zijn bij talentacquisitie, onboarding en het bieden van HR-advies sprak mij enorm aan. Kortom, mijn studie en mijn verlangen naar een diepgaandere rol in HR hebben me gemotiveerd om deze overstap te maken.” 

“Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden als Junior HR Business Partner zijn onder andere het ontfermen over corporate recruitment, het leiden van het talent sourcing team, het adviseren van de business op HR-gebied en het ondersteunen bij processen als onboarding, doorstroom, offboarding, verzuim, learning & development en contract compliance zijn.” Hij voegt eraan toe: “Om HR-doelen te bereiken, werk ik nauw samen met andere teams binnen de organisatie, waaronder het afstemmen van recruitmentbehoeften met teamleiders, het ondersteunen van managers bij HR-processen en het samenwerken met L&D-teams om training- en ontwikkelingsprogramma’s te implementeren die de organisatiedoelstellingen ondersteunen.” 

 Hij benadrukt dat hij specifieke doelen en ambities voor zichzelf heeft gesteld in deze nieuwe rol. Dit omvat onder andere het verder ontwikkelen van zijn HR-vaardigheden, het bijdragen aan het verbeteren van HR-processen binnen de organisatie en het opbouwen van sterke relaties met stakeholders. 

“Deze positie heeft mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling bevorderd door het vergroten van mijn HR-vaardigheden, het uitbreiden van mijn netwerk binnen de organisatie en het vergroten van mijn betrokkenheid bij strategische besluitvorming. 

 Ik ben ervan overtuigd dat mijn nieuwe rol bijdraagt aan de algehele strategie en groei van Status Pro door het ondersteunen van talentontwikkeling, het verbeteren van de werknemersbetrokkenheid en het helpen van de organisatie om haar doelstellingen te behalen door middel van effectief HR-management.” Deze visie laat zien dat Sander zich inzet voor het verbeteren van HR-processen en het creëren van een productieve en betrokken werkomgeving binnen Status Pro. 

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Sander, werken in een dynamische omgeving die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Status Pro is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken! Bekijk hier de vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media